Foto: slimmetheepot

Intelligente theezetter voor fijnproevers

De speciaal ontworpen theepot zorgt bij elke kop thee voor een heerlijke smaakervaring.

Met de intelligente theezetter WK 3422 van Severin komen de meest subtiele aroma's vrij. Dankzij het grote theefilter kan het aroma van de thee zich volledig ontwikkelen. Het filter zakt automatisch in het water en gaat automatisch ook weer omhoog als je thee klaar is. Zo laat je je favoriete thee precies lang genoeg trekken op exact de juiste temperatuur.

Heerlijk: met één druk op de knop een perfecte kop zwarte, groene, witte of oolong thee. Je kunt voor elke theesoort een van de vijf vooraf ingestelde zetprogramma’s starten. Het is ook mogelijk om het zetproces handmatig in te stellen: de temperatuurstand is instelbaar van 40 °C tot 100 °C in stappen van 5 °C. De trektijd is instelbaar van 1 tot 15 minuten met een signaaltoon aan het einde van het zetproces. Met de Fast Boil Power-optie breng je het water tot 50% sneller aan de kook dankzij het vermogen van 3000 W.

Prachtig design

De theepot is prachtig vormgegeven en gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met glas dat is bestand tegen grote temperatuurschommelingen. De voet is eveneens van roestvrijstaal met verlichte bedieningsknoppen en een led-display. Je kunt met de theepot 1,7 l water koken of 1 l thee zetten.

Informatie

De Severin WK 3422 Theezetter - Waterkoker is verkrijgbaar in elektronicawinkels en webshops. Adviesprijs € 149,90. Kijk voor meer informatie op www.severin-international.com/nl. Klik hier voor de video. Vermogen: 3000 W.

Reacties