Natuurlijke schoonheid: waterkoker en thermoskan Emma van Holmbäcknordentoft

Ook de gebruiksvoorwerpen in de keuken, waarmee je je dag in dag uit omringt, moeten aan dezelfde esthetische en praktische kwaliteitseisen voldoen.

12 Oktober 2021

De keuken is het hart van veel huizen en het middelpunt van het gezinsleven. Er gaat veel tijd en moeite in het ontwerpen en het creëren van een persoonlijke stijl. Dus ook de gebruiksvoorwerpen, waarmee je je dag in dag uit omringt, moeten aan dezelfde esthetische en praktische kwaliteitseisen voldoen.

Bekend om zijn strakke lijnen en innovatieve combinaties van materialen, met hout, staal en aardewerk, is de Emma-collectie een echte designklassieker geworden, zowel in de keuken als op tafel. Stelton lanceert nu de elektrische waterkoker en thermoskannen voor thee en koffie uit het assortiment in een zacht, zandkleurig oppervlak. De natuurlijke uitstraling past prachtig bij zowel lichte Scandinavische interieurs als de nieuwe donkergekleurde keukens die de afgelopen jaren zo populair zijn geworden.

De Emma waterkoker en thermoskannen voor koffie en thee zijn beide gemaakt van roestvrij staal met een mooie, matte, zandkleurige afwerking. Het beukenhouten handvat geeft de kannen een Scandinavisch tintje, terwijl het organische design een mooi contrast vormt met de minimalistische kan.

De Emma thermoskannen zijn eenvoudig in gebruik: je opent en sluit het deksel van de thermoskan met één enkele klik. De thermoskan voor thee heeft daarnaast een ingebouwd filter dat ervoor zorgt dat de thee stopt met trekken zodra je aan het deksel draait; voortaan geen bittere thee of druppelende theezakjes meer.

De Emma waterkoker is met zijn mooie vormgeving een sieraad dat voor dagelijks gebruik gemakkelijk op het aanrecht in de keuken kan staan. De waterkoker brengt het water snel aan de kook, zowel voor een welverdiend kopje koffie als voor een hele pot thee of koffie.

Het functionele ontwerp zorgt ervoor dat de waterkoker 360° op de voet kan worden geplaatst en is ook voorzien van een uitneembaar kalkfilter. De kan heeft droogkookbeveiliging en schakelt automatisch uit als het water kookt. Ook heeft de waterkoker een isolerende dubbele wand waardoor de waterkoker minder heet aanvoelt dan veel andere waterkokers.

Emma thermoskannen voor thee en koffie

- Inhoud: Theekan 1 L / Koffiekan 1,2 L
- Kleur: soft sand
- Prijs: € 99,95

Emma waterkoker

- Inhoud: 1,2 L
- Kleur: soft Sand
- Adviesprijs: € 159,00

Meer informatie: www.stelton.com

Reacties