Geplaatste klassiek zwarte Tieleman-Maison Sucre keuken

Donkere klassieke keuken met diverse klassieke elementen die het totaalplaatje van de keuken maken.

In samenwerking met Maison Sucre heeft Tieleman Keukens een serie klassieke keukens ontworpen. Luxe maatwerk keukens met een stijlvolle uitstraling. Één van deze modellen, model Aspen, hebben we recent mogen plaatsen bij een tevreden klant.

Meer over de keuken

De keuken is een mix van model Aspen en model Long Island. Bij model Long Island komen de pilasters en kroonlijsten naar voren, dat is wat de eigenaren ook graag wilden in hun keuken. Een maatwerk keuken van Mereno die stijlvol is door de bossing panelen die mooi naar voren komen. De keuken is afgestijld met brons beslag. 

De keuken is voorzien van apparatuur van Siemens, Pelgrim, Novy en ook beschikt de keuken over een Quooker Combi+ kraan. Het aanrechtblad is een blad van kwartsiet in de kleur Nero Bernini van het merk Grillo. Een keukenblad van kwartsiet is een populair steensoort wat veel gebruikt wordt voor keukenbladen. Kwartsiet heeft de uitstraling en charme van marmer maar de hardheid van graniet. 

Interesse in een klassieke keuken?

Bent u ook geïnteresseerd in een klassieke keuken? Neem dan contact op met Tieleman Keukens via 0187-602 555. De adviseur van Tieleman Keukens ontwerpt en realiseert deze droomkeuken voor u. 

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom