Keukeninspiratie; Grillen op de inductiekookplaat van Miele

Koppel zones aan elkaar om culinair te grillen.

Met een inductiekookplaat van Miele haalt u niet alleen power in huis, maar ook ultieme flexibiliteit. De krachtige ECO-motor is energiezuinig en tevens ook stil. En door de flexzones kunnen pannen overal neergezet worden. Ook kunnen zones aan elkaar gekoppeld worden, zodat er een grillplaat op de inductiekookplaat gezet kan worden.

Grillen op een inductiekookplaat
Een inductiekookplaat van Miele is veelzijdig en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Wie van grillen houdt, kan een grillplaat voor de kookplaat aanschaffen. Zo wordt het pas echt culinair koken.

Met een inductiekookplaat van Miele met kookveldafzuiging heeft u geen last van geurtjes tijdens het koken door de geïntegreerde afzuiging. Dit is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens bijzonder effectief. Het vermogen van de afzuiging past zich automatisch aan op de stand van de inductieplaat. Ook is het afzuigsysteem eenvoudig te reinigen. Helemaal omdat de meeste onderdelen geschikt zijn om in de vaatwasser te reinigen.

Ontdek echte perfectie met Miele!
Met een Miele inductiekookplaat kan iedereen een echte chef in huis worden. En met een grillplaat op de kookplaat wordt het pas echt culinair genieten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een grillplaat op de inductiekookplaat? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom