Foto: press_2013//Miele-wandschouwafzuigkap.jpg

Miele-wandschouwafzuigkap DA 6000 W; onopvallend integreerbaar in keukenwand

Miele haar wandschouwafzuigkap DA 6000 W. Deze bijzondere designafzuigkap is onopvallend integreerbaar in de wand van een keuken en valt op door zijn horizontale glaspanelen in de kleur zilvermetallic.

Miele haar wandschouwafzuigkap DA 6000 W. Deze bijzondere designafzuigkap is onopvallend integreerbaar in de wand van een keuken en valt op door zijn horizontale glaspanelen in de kleur zilvermetallic. www.keukenloods.nl

De nieuwe Miele-wandschouwafzuigkap DA 6000 W wordt geïntegreerd in een wand van de keuken, waarbij voor gebruik de bovenkant van de kap automatisch naar voren komt en zo een optisch hoogtepunt vormt. Wordt deze wandschouwafzuigkap niet gebruikt, dan is hij onopvallend geïntegreerd in de keukenwand. Men ziet alleen de horizontaal aangebrachte, zilvermetallic glaspanelen. Ideaal voor gebruik in een open keuken.

 

Wanneer de afzuiging van de kap wordt ingeschakeld, zwengt de kap naar buiten. Gelijktijdig verschuiven de glaspanelen om en om, waardoor er een opening ontstaat. Door deze opening worden de kookdampen afgezogen. Om de wandschouwafzuigkap DA 6000 W in de keukenwand te kunnen laten 'verdwijnen', moet achter het apparaat een inbouwdiepte van 40 cm aanwezig zijn. In de regel worden voor de opening (nis) Rigips-platen aangebracht. Vervolgens zorgt een roestvrijstalen inbouwframe ervoor dat de afzuigkap perfect in de wand past. Om de designafzuigkap nog meer onderdeel te maken van het interieur in de huiskamer kan het materiaal van de wandschouwafzuigkap DA 6000 W worden aangepast. Zo is er de mogelijkheid om aan de wand naast de afzuigkap glaspanelen aan te brengen, in de kleur zilvermetallic zoals de glaspanelen van de afzuigkap of in een andere tint.

Innovatief lichtconcept

De Miele-wandschouwafzuigkap DA 6000 W heeft TouchControl-bediening, die niet zichtbaar is wanneer de afzuigkap is uitgeschakeld. Dit in tegenstelling tot het innovatieve lichtconcept van de afzuigkap. Achter het onderste paneel bevindt zich LED-verlichting, wat een sfeervol effect geeft. De kookplaatverlichting is aan de bovenkant van de glaspanelen ondergebracht. Is de kap in gebruik, dan worden de kookzones van de kookplaat optimaal verlicht. De nieuwe wandschouwafzuigkap DA 6000 W beschikt tevens over hoogwaardige elektronica, vier vermogensstanden, waaronder de Intensiefstand, een uitlooptijdfunctie en een melding voor het vervangen van de vetfilters. Ook is de Miele-wandschouwafzuigkap DA 6000 W geschikt voor luchtafvoer.

Con@ctivity voorbereid

Uniek aan de wandschouwafzuigkap DA 6000 W is dat deze afzuigkap is voorbereid op Con@ctivity: het innovatieve systeem voor communicatie tussen afzuigkap en kookplaat, dat zorgt voor een automatisch geregeld afzuigproces. Na inschakeling van de Miele-kookplaat wordt de afzuigkap automatisch ingeschakeld, afhankelijk van het aantal gebruikte kookzones, de ingestelde vermogensstanden en de kooktijd.

De wandschouwafzuigkap DA 6000 W van Miele heeft een geadviseerde verkoopprijs van 6.599 euro inclusief BTW.

Publicatiedatum: 26 september 2009

Reacties