BORA X Pure: pure perfectie en maximale stijl voor elke keuken

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, introduceert: de nieuwe BORA X Pure vult als inductiesysteem de BORA Pure-familie aan.

09 Maart 2020

Visueel maakt het systeem indruk met een buitengewoon opvallende afzuiging en een verlicht bedieningspaneel. Daarnaast beschikt het over enkele extra functies die het koken nog eenvoudiger maken. De nieuwe BORA X Pure gaat discreet en elegant op in elke keukenarchitectuur. De afzuiging heeft een opvallend design en zit ietwat verzonken in het midden van de kookplaat. Dankzij het kantelmechanisme kan het mondkapje van de afzuiging makkelijk worden verwijderd en zonder vastklikken opnieuw worden teruggeplaatst.

De kookveldafzuiging, de kookvelden en de functies worden compact geregeld via een centraal touchbedieningsveld (sControl) met verticale slider. De bediening is snel en intuïtief te begrijpen. De bedieningsinterface licht witblauw op. In stand-bymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar.

BORA X Pure: de nieuwste productontwikkeling met een opvallend design
BORA X Pure werkt uiterst stil – ook op hoog vermogen. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Kookdampen en -geurtjes worden geneutraliseerd door een uiterst effectieve actieve-koolfilter. Dankzij het innovatieve eSwap-systeem kan het filter makkelijk en snel langs boven via de opening worden vervangen. Alle onderdelen die met de kookdampen in contact komen, kunnen via de brede opening eenvoudig worden verwijderd en mogen gewoon in de vaatwasser. Door de geringe inbouwhoogte van minder dan 20 cm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei.

De bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen bij BORA X Pure voor een volledige en gelijkmatige verwarming. De brugfunctie laat bovendien toe om de voorste en achterste kookplaat met elkaar te combineren. Zo wordt het makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen. De 3-traps warmhoudfunctie is nog een extra functie van de nieuwe BORA X Pure. Hierbij is de keuze tussen drie standen met verschillende temperatuurniveaus. Warmhouden, garen of vloeibaar maken van gerechten geschiedt bij een constante temperatuur en er is geen gevaar voor aanbranden. Het vermogen van de kookveldafzuiging wordt vanzelf geregeld door het automatische kookveldafzuigsysteem. Deze functie zorgt ervoor dat de kookveldafzuiging altijd rekening zal houden met de kookzone met het hoogste vermogensniveau.

Voor meer informatie: www.bora.com

Reacties