Vanaf nu op WONEN.nl: de mooiste, liefste en stoerste accessoires voor je huisdier

Van fijne mand of super-de-luxe krabtoren tot de nieuwste en hipste accessoires en speeltjes: bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdier.

Sandra van Koningshoven 19 Juni 2018

cat-dog-hond-kat-pet-huisdier

En recent onderzoek wijst: bijna zestig procent van de Nederlandse huishoudens heeft een hond, kat, vis, vogel of knaagdier. Dat zijn ongeveer 33,4 miljoen huisdieren. Veel hè?!

We houden dus van dieren!

En we verwennen zo ook heel graag met allerlei leuke accessoires zoals een mooie mand, lief speelgoed, een hippe halsband, een trendy krabpaal of een grappige tipi om in te slapen.

Mooi én functioneel graag!

Als we iets voor ons huisdier kopen, kijken we eerst naar of het er leuk uitziet. Logisch, want het moet natuurlijk wel bij ons interieur passen. Vroeger was er niet veel keus. Maar tegenwoordig is dat gelukkig geen enkel probleem meer. Ontwerpers houden namelijk steeds meer rekening met de laatste woontrends: kleur, vorm en design spelen dan ook een belangrijke rol bij het ontwerpen van een product voor huisdieren.

huisdier-purrfect-design-kat-algbergo

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat alles naadloos aansluit bij het gedrag en de natuurlijke behoeftes van onze huisdieren. Daar blijven ze namelijk gezond en blij door.

We stellen dus nogal wat eisen aan wat we kopen. En dat mag ook, je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven. Dus geef het dan uit aan iets waar julie allebei blij van worden. Want is de baas blij, dan is je huisdier ook blij.

En daar word ik ook weer blij van! Daarom vind je hier vanaf nu huisdierenaccessoires van de allermooiste merken!

Wil je alvast een voorproefje van het moois dat onze partners in huis hebben?

Lees hier dan verder: de 8 fijnste slaap- en knuffel plekjes voor je hond of kat

Reacties