Ungaro pellet-hout combi

Bifuel pellet-hout combi van Ungaro: ideale combinatie tussen sfeer en comfort. Gemakkelijk aan te sluiten, gebruiksvriendelijk en overal in iedere woning.

Ungaro Bifuel pellet-hout combinatie

De Bi Fuel van Ungaro is een vrijstaande en inbouwbare pellet-hout combinatie welke toepasbaar is bij ieder verwarmingssysteem. De BiFuel heeft, dankzij zijn twee verbrandingskamers, de mogelijkheid om zowel de pellets als het hout tegelijk te verbranden. Hierdoor krijgt hij een vermogen tot wel 34 KW, ideaal als je snel je woning en sanitair water wilt verwarmen. Dankzij de automatische luchttoevoer regeling verbrand het hout en de pellet uiterst efficiënt, zo weet je zeker dat je enkel verbruikt wat nodig is.

De Bifuel is in drie verschillende designs verkrijgbaar, waarbij de werking en het vermogen van de kachel hetzelfde blijven.

Eco2all -Specificaties Bifuel 

Ungaro pellet hout combinatie kachel

De producten van Ungaro brengen het duurzaam verwarmen naar een heel ander niveau. De filosifie welke Ungaro volgt is dat het juist bij duurzaam verwarmen met pellets niet om de sfeer draait, maar om de efficientie en het gebruiksgemak. Juist hierom is het zicht op het vuur minder als bij de meeste pelle kachels, hier staat echter een strak Italiaans design tegenover. Daarnaast kun je in de onderste branderkamer hout stoken waardoor je ook sfeer kunt creëren. Zo heb je de perfecte combinatie tussen luxe en gezelligheid. Aan denkwaliteit van de kachels is niks over gelaten, daardoor ben je er van verzekerd dat je bij Ungaro in gebruiksgemak, efficientie en levensduur investeert.

Ungaro onderscheidt zich op verschillende gebieden, juist hierom is Eco2all zo trots in de Benelux de officiele importeur te zijn van Ungaro. Om je een goed beeld te geven waarom de kachels van Ungaro zo onderscheidend zijn wordt er in de brochure een toelichting gegeven over de hoogstaande kwaliteit van Ungaro.

Ungaro in beeld