Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1b/c, 2560 Nijlen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Weerstation & weerservice

In een Loxone project zijn de accurate registratie van de lokale weergegevens en toekomstige weersvoorspellingen essentieel.

Het weer: een dagelijkse uitdaging - onze oplossing: het nieuwe weerstation

We kennen allemaal wel het onstuimige Europese weer: de grillige weersveranderingen bezorgen ons vaak stress. Denk zo bijvoorbeeld aan het koelen van oververhitte kamers of de vergeefse pogingen om de uitgedroogde radijsjes uit onze tuin te redden. Wat als het plots stormt? Vaak dienen we dan nog van drukknop naar drukknop te lopen om onze zonwering in beschermingspositie te plaatsen. Om volkomen voorbereid te zijn op elke situatie, zouden we steeds ons badpak, een sjaal en een regenjas moeten meenemen.

Jouw woning helpt je daar vanaf nu bij: dit zowel binnen als buiten.

Loxone biedt jou een systeem dat de huidige weersomstandigheden accuraat opvolgt en zich als een kameleon aanpast aan het veranderende klimaat. Jouw Loxone Smart Home weet voortdurend wat er te wachten staat: of het nu gaat om regen, wind, sneeuw of zonneschijn, jouw woning zal steeds gepast handelen. Dankzij de combinatie van het weerstation met een weerservice maakt Loxone dit allemaal mogelijk! Dit voor nieuwbouw en renovaties.

Weer-gerelateerde stress-situaties behoren vanaf nu dus tot het verleden. Vanaf nu kan je rustig achterover leunen, jouw woning zorgt voor alles. Van het automatisch in beschermstand zetten van jouw zonwering tot jouw tuinberegening die alleen maar geactiveerd wordt wanneer het heel warm is en niet regent. Uit dankbaarheid zal jouw moestuintje je knapperige radijsjes bieden.

Accurate weergegevens voor elke toepassing

Jouw woning herkent weersomstandigheden tot 66 uur op voorhand en reageert op die manier steeds gepast. Niets wordt aan het toeval overgelaten, jouw woning is continu voorbereid.

  1. Automatische zonwering: lamellen die zich aanpassen aan de stand van de zon.
    In de winter gratis benutting van de gratis zonne-energie om jouw woning op te warmen. Op hete zomerdagen zalig koele ruimtes dankzij bescherming tegen oververhitting.

  2. Bescherming tegen schade: tijdens een storm zet de zonwering zich automatisch zelf in beschermstand.

  3. Immer een prachtige groene tuin: beregening die meedenkt. Je hoeft zelf niets meer te doen voor jouw tuinbesproeiing. Bij hitte doet het Loxone systeem dit uit zichzelf, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wanneer er regen voorspeld wordt, is jouw woning slim genoeg om niet te gaan beregenen.

  4. Andere individuele functies: volledig volgens jouw behoeften. Wat denk je van een kleine herinnering op regenachtige dagen? Laat jouw lichten even flikkeren aan de voordeur om je te helpen herinneren aan jouw paraplu vooraleer je de deur dicht trekt. Jouw fantasie kent geen grenzen!