Profielfoto van Loxone Benelux

Loxone Benelux

Gebroeders van Raemdonckstraat 1b/c, 2560 Nijlen
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

De Loxone Groep uit Kollerschlag, Oostenrijk, is een pionier op het gebied van intelligente automatiseringsoplossingen. Als specialist maakt Loxone de eenvoudige besturing en intelligente automatisering van projecten van allerlei aard mogelijk. Of het nu gaat om jouw eigen woning, hotel, kantoor of bedrijfspand - Loxone maakt het leven en werken in elke situatie eenvoudiger, comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter. Wereldwijd zijn al meer dan 200.000 projecten in meer dan 100 landen door professionele partners gerealiseerd. Smart Home & Building totaaloplossingen voor nieuwbouw, bestaande woningen en gebouwen. Loxone Benelux zegt vaarwel tegen domotica met zijn complexiteit aan drukknoppen. Sensoren zijn dé elementen die zorgen voor échte huis- & gebouwautomatisering. Ook thema’s zoals oververhitting en zorgwonen worden aangepakt. Vergeet ingewikkelde techniek en maak kennis met de fabrieksgarantie op ‘50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven’!

Totaaloplossing voor Home & Building automation

Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation. In een Loxone installatie worden jaarlijks meer dan 50.000 handelingen uit handen van de eindgebruiker genomen, het gaat dus zoveel verder dan de klassieke domotica. Zo worden de volgende zaken automatisch aangestuurd: verlichting, energie, audio, klimaatregeling, toegang, beveiliging, zonwering en zoveel meer. Dit zorgt in elk Loxone project voor meer comfort, energie-efficiëntie en veiligheid. En dit alles op een eenvoudige manier. Ook wanneer de eindgebruikers eens zelf de touwtjes in handen wensen te nemen, kan dit heel eenvoudig dankzij de Loxone Touches of Loxone App. Hier trekken we opnieuw de eenvoud door en wordt gebruik gemaakt van een drukknopstandaard. Bovendien biedt Loxone een oplossing voor allerlei actuele thema's, denk hierbij aan een optimaal energiemanagement met een energiebesparingspotentieel van 40%, de oververhitting van woningen, zorgwonen en zoveel meer!

Niet te missen

Je kan het leven in een intelligente woning zelf beleven tijdens een gratis Experience Tour in de demowoning van Loxone Benelux in Nijlen (België). Reserveren kan hiervoor vrijblijvend via de website. Iets te ver? Ga dan even langs bij een Loxone Partner in jouw buurt!

Meer informatie vind je terug op de website van Loxone.