Gezinnen met kleine kinderen

Ontdekt uw kindje graag alles in uw woning? Of valt hij misschien moeilijk in slaap? Dankzij volgende Smart Home toepassingen wordt uw leven eenvoudiger!

Stille deurbel

De avond valt en de kinderen zijn eindelijk in dromenland. Dan gaat plots de bel en schrikken ze wakker ...

Niet langer aan vrienden vragen om een sms'je te sturen wanneer ze er zijn of hen vragen om via de achterdeur binnen te komen. 

Uw Loxone Smart Home weet dat uw kleine spruit slaapt en houdt rekening met zijn slaaptijden. Wanneer het bedtijd is, kunt u er eenvoudigweg voor kiezen om het luide belgeluid te vervangen door lichtimpulsen, zo wordt uw zoon of dochter niet gestoord tijdens zijn of haar nap-time.

Bang in het donker?

Nog een nachtlampje nodig maar heeft u geen stopcontact meer vrij? Geen probleem, dankzij het kleine LED lampje dat werd ingebouwd in onze drukknop Touch Pure Tree, is de kamer van uw zoon of dochter nooit volledig donker en kan uw kindje gerust in slaap vallen.

Natuurlijk kunt u ook een andere lamp in de kinderkamer omtoveren in een nachtlampje. Dit dankzij onze smart socket die ervoor zorgt dat de lamp bestuurbaar wordt en geïntegreerd wordt in uw Loxone Smart Home.

Prinsen en prinsessenkamers

Is uw dochtertje ook zo gek op de kleur 'roos'? Waarom maakt u van haar kamertje dan niet een heuse prinsessenkamer? De kamer van uw kleine spruit wordt in een handomdraai omgetoverd dankzij eenvoudig aan te passen lichtsferen. Hiermee zal u ook scoren op kinderfeestjes waar exact de juiste sfeer voor het thema kan gecreëerd worden.

Slaapliedjes

Multiroom audio is niet alleen handig voor het creëren van de perfecte sfeer bij feestjes, het helpt uw kleine spruit beter te slapen. Valt uw oogappel moeilijk in slaap? Speel dan gedurende 20 minuten een rustig slaapliedje doorheen zijn kamertje, hierdoor zal hij sneller rust vinden en in dromenland belanden.

Stopcontacten uit

Gaat uw kleintje ook zo graag op ontdekkingstocht doorheen uw woning? Denk dan zeker ook even na over de stopcontacten. Deze zijn potentieel gevaarlijk en kunnen een elektrische schok geven.

Gelukkig bestaat er zoiets als geschakelde stopcontacten. Dankzij uw Loxone Smart Home schakelt u eenvoudig alle vrije stopcontacten op kinderhoogte uit. Stopcontacten waar kinderhandjes niet aan geraken, zoals die boven het keukeneiland of achter de televisie, blijven gewoon actief.

Kinderslot

Licht aan, licht uit, licht aan, licht uit…

Herkent u dit verhaal? Speelt uw kleine spruit ook graag met de verlichting? Dan zal u blij zijn te horen dat er in uw Loxone Smart Home een kinderslot mogelijk is. Dankzij deze slimme functie worden bepaalde drukknoppen tijdelijk uitgeschakeld. Maar geen paniek: indien u dat wenst of indien het nodig is, kunt u nog steeds ingrijpen via onze Loxone App.

Automatische verlichting

Na een vermoeiende dag op het werk snelt u nog even naar de winkel en pikt u nadien uw kleintje op bij de kinderopvang. Dan komt u thuis met handen vol boodschappentassen, spullen van uw zoon of dochter en natuurlijk de Maxi-Cosi met uw kleine spruit. Dankzij een slimme woning hoeft u nooit meer te klungelen met de lichtschakelaar; uw woning weet dat u thuis bent en verwelkomt u door automatisch de lichten voor u aan te doen. Gemakkelijk toch?

“Wie heeft het licht laten branden?” Komt dit u bekend voor? Met een Loxone Smart Home behoort dit tot het verleden. De verlichting gaat automatisch uit wanneer er geen beweging meer gedetecteerd wordt in de ruimte. Zo bespaart u ook nog op energiekosten!

Goede nacht

Overdag gaan automatisch de lichten aan en begint desgewenst uw favoriete muziek te spelen wanneer u een kamer betreedt, maar dit wilt u uiteraard niet 's avonds en 's nachts. Het avondritueel van uw kleintje gebeurt best in stilte en in een gedimde ruimte. Dankzij onze goede nacht sfeer, worden de ruimtes minimaal verlicht zodat u eenvoudig uw kleintje in bed kan stoppen. Ook wanneer uw baby ’s nachts wakker wordt of een voeding nodig heeft, wordt de ruimte net voldoende verlicht zodat u ziet wat u doet zonder dat uw kleintje hinder ondervindt.

Veiligheid voor alles

U let een moment niet op en uw kindje zet al spelend uw oven op. U verlaat de keuken met uw kleine spruit en zonder een slim systeem merkt u dit incident niet op. Uw Loxone Smart Home maakt daarentegen gebruik van de beschikbare componenten: zij zal opmerken dat de oven energie verbruikt zonder dat er beweging wordt gedetecteerd in de keuken en zal na een door u bepaalde tijd een melding geven. Dit kan een push notification zijn op uw smartphone of indien gewenst een audiobericht in uw woning.

Uw ideale temperatuur - 24/7

Uw kindje slaapt het beste in een kamer van 18°C. Maar voor de woonkamer is dat toch iets te fris. Dankzij uw Smart Home kunt u de temperatuur in elke ruimte apart instellen waardoor uw woning overal automatisch de gewenste temperatuur aanhoudt. Dit dankzij een slimme samenwerking tussen de verwarming en zonwering.

Op die manier is uw badkamer ietsje warmer dan uw woonkamer, zodat uw kindje volop kan genieten van zijn badje of in de ideale temperatuur verschoond kan worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een Loxone Smart Home? Boek nu uw gratis infosessie en beleef het leven met autopiloot zélf.

Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c, 2560 Nijlen