Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1b/c, 2560 Nijlen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Gezinnen met kleine kinderen

Ontdekt jouw kindje graag alles in jouw woning? Of valt hij misschien moeilijk in slaap? Dankzij volgende slimme toepassingen wordt jouw leven eenvoudiger!

Stille deurbel

De avond valt en de kinderen zijn eindelijk in dromenland. Dan gaat plots de bel en schrikken ze wakker ...

Niet langer aan vrienden vragen om een sms'je te sturen wanneer ze er zijn of hen vragen om via de achterdeur binnen te komen. 

Jouw slimme woning weet dat jouw kleine spruit slaapt en houdt rekening met zijn slaaptijden. Wanneer het bedtijd is, kan je er eenvoudigweg voor kiezen om het luide belgeluid te vervangen door lichtimpulsen, zo wordt jouw zoon of dochter niet gestoord tijdens zijn of haar nap-time.

Bang in het donker?

Nog een nachtlampje nodig maar heb je geen stopcontact meer vrij? Geen probleem, dankzij het kleine LED lampje dat werd ingebouwd in onze drukknop Touch Pure Tree, is de kamer van jouw zoon of dochter nooit volledig donker en kan jouw kindje gerust in slaap vallen.

Natuurlijk kan je ook een andere lamp in de kinderkamer omtoveren in een nachtlampje. Dit dankzij onze Smart Socket die ervoor zorgt dat de lamp bestuurbaar wordt en geïntegreerd wordt in jouw Loxone Smart Home.

Prinsen en prinsessenkamers

Is jouw dochtertje ook zo gek op de kleur 'roos'? Waarom maak je van haar kamertje dan niet een heuse prinsessenkamer? De kamer van jouw kleine spruit wordt in een handomdraai omgetoverd dankzij eenvoudig aan te passen lichtstemmingen. Hiermee zal je ook scoren op kinderfeestjes waar exact de juiste sfeer voor het thema kan gecreëerd worden.

Slaapliedjes

Multiroom audio is niet alleen handig voor het creëren van de perfecte sfeer bij feestjes, het helpt jouw kleine spruit beter te slapen. Valt jouw oogappel moeilijk in slaap? Speel dan gedurende 20 minuten een rustig slaapliedje doorheen zijn kamertje, hierdoor zal hij sneller rust vinden en in dromenland belanden.

Stopcontacten uit

Gaat jouw kleintje ook zo graag op ontdekkingstocht doorheen jouw woning? Denk dan zeker ook even na over de stopcontacten. Deze zijn potentieel gevaarlijk en kunnen een elektrische schok geven.

Gelukkig bestaat er zoiets als geschakelde stopcontacten. Dankzij jouw Loxone Smart Home schakel je eenvoudig alle vrije stopcontacten op kinderhoogte uit. Stopcontacten waar kinderhandjes niet aan geraken, zoals die boven het keukeneiland of achter de televisie, blijven gewoon actief.

Kinderslot

Licht aan, licht uit, licht aan, licht uit …

Herken je dit verhaal? Speelt jouw kleine spruit ook graag met de verlichting? Dan zal je blij zijn te horen dat er in jouw Loxone Smart Home een kinderslot mogelijk is. Dankzij deze slimme functie worden bepaalde drukknoppen tijdelijk uitgeschakeld. Maar geen paniek: indien je dat wenst of indien het nodig is, kan je nog steeds ingrijpen via onze Loxone App.

Automatische verlichting

Na een vermoeiende dag op het werk snel je nog even naar de winkel en pik je nadien jouw kleintje op bij de kinderopvang. Dan kom je thuis met handen vol boodschappentassen, spullen van jouw zoon of dochter en natuurlijk de Maxi-Cosi met jouw kleine spruit. Dankzij een slimme woning hoef je nooit meer te klungelen met de lichtschakelaar; jouw woning weet dat je thuis bent en verwelkomt je door automatisch de lichten voor jou aan te doen. Gemakkelijk toch?

“Wie heeft het licht laten branden?” Komt dit je bekend voor? Met een Loxone Smart Home behoort dit tot het verleden. De verlichting gaat automatisch uit wanneer er geen beweging meer gedetecteerd wordt in de ruimte. Zo bespaar je ook nog op energiekosten!

Goede nacht

Overdag gaan automatisch de lichten aan en begint desgewenst jouw favoriete muziek te spelen wanneer je een kamer betreedt, maar dit wil je uiteraard niet 's avonds en 's nachts. Het avondritueel van jouw kleintje gebeurt best in stilte en in een gedimde ruimte. Dankzij onze goede nacht sfeer, worden de ruimtes minimaal verlicht zodat je eenvoudig jouw kleintje in bed kan stoppen. Ook wanneer jouw baby ’s nachts wakker wordt of een voeding nodig heeft, wordt de ruimte net voldoende verlicht zodat je ziet wat je doet zonder dat jouw kleintje hinder ondervindt.

Veiligheid voor alles

Je let een moment niet op en jouw kindje zet al spelend jouw oven op. Je verlaat de keuken met jouw kleine spruit en zonder een slim systeem merk je dit incident niet op. Jouw Loxone Smart Home maakt daarentegen gebruik van de beschikbare componenten: het zal opmerken dat de oven energie verbruikt zonder dat er beweging wordt gedetecteerd in de keuken en zal na een door jou bepaalde tijd een melding geven. Dit kan een push notification zijn op jouw smartphone of indien gewenst een audiobericht in jouw woning.

Jouw ideale temperatuur - 24/7

Jouw kindje slaapt het beste in een kamer van 18°C. Maar voor de woonkamer is dat toch iets te fris. Dankzij jouw Smart Home kan je de temperatuur in elke ruimte apart instellen waardoor jouw woning overal automatisch de gewenste temperatuur aanhoudt. Dit dankzij een slimme samenwerking tussen de verwarming en zonwering.

Op die manier is jouw badkamer ietsje warmer dan jouw woonkamer, zodat jouw kindje volop kan genieten van zijn badje of in de ideale temperatuur verschoond kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over een Loxone Smart Home? Boek nu jouw gratis infosessie en beleef het zelf!