Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1b/c, 2560 Nijlen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Dimmen, dimmen, dimmen!

Verlichting dimmen: meer dan een leuke gadget. Het zorgt voor meer flexibiliteit en een persoonlijke touch. Verander in een handomdraai de stemming!

Loxone verlichtingsassortiment

Verlichting is een belangrijk aspect in de woning, het zorgt voor meer persoonlijkheid en gezellige atmoseren. In een handomdraai kunnen bewoners de stemmingen in hun woning zelf aanpassen: van een helder wit licht tijdens het schoonmaken tot een aangenaam warmwit licht tijdens het lezen tot een indirecte verlichting voor meer gezelligheid. Voor elke situatie de ideale lichtstemming!

Loxone heeft haar eigen LED Spots ontwikkeld om zo te streven naar de optimale lichtervaring. Onze LED spots voldoen steeds aan de volgende voorwaarden: energiezuinig, flexibel, eenvoudig te installeren en traploos dimbaar. Al onze modellen zijn te verkrijgen in het warmwit (WW) en in kleur (RGBW). Ook onze eigen LED strips kleuren jouw ruimtes mooi!

Naast de inbouw- en opbouwspots, kan je bij Loxone ook terecht voor edele pendellampen en een plafondlamp met een bewegingsmelder geïntegreerd. 

Ontdek snel het verlichtingsassortiment op onze website.

Bestaande verlichting eenvoudig dimmen

Klassieke gloeilampen, halogeenlampen, spaarlampen of LED lampen: Loxone dimt alle soorten verlichting. Dit dankzij dimmermodules die compatibel zijn met allerhande lichtbronnen. Op die manier kunnen bestaande lampen heel eenvoudig geïntegreerd worden. Combineer, dim en creëer steeds de perfecte lichtstemming!

Automatisch, via een drukknop of via de app

Automatisch dimmen? Zeker en vast! Stel je voor: de televisie wordt aangezet en heel de lichstemming verandert mee, alles wordt gedimd en er wordt een gezellige sfeer gecreëerd, ideaal toch?

Uiteraard kan je nog steeds klassiek dimmen via een drukknop. Onze Loxone drukknopstandaard biedt hier een eenvoudige oplossing. Of gebruik je liever de app? Aan de hand van een handige slider dim je jouw verlichting traploos tot in de perfectie.

Toepassingen

Gebruik onze dim-oplossingen voor allerlei handige en interessante functies!

Sfeerwissels zijn daar een voorbeeld van. De tafel in de eetkamer wordt bijvoorbeeld op verschillende tijdstippen voor allerlei doeleinden gebruikt: lekker ontbijten, het huiswerk van de kinderen of een gezellige spelletjesavond onder vrienden. Creëer voor elke gelegenheid de perfecte lichtstemming.

Jouw verlichting kan langzaam aaaaaaaan en uuuuuuuuit gaan. Deze aangename fade-in en fade-uit is plezierig voor de ogen en verbaast jouw gasten!

's Nachts even naar het toilet? Onze nachtmodus zorgt ervoor dat je niet brutaal uit jouw slaap gerukt wordt, maar begeleid jou zachtjes met gedimde verlichting.

Wil je dit allemaal zélf beleven? Boek dan nu jouw gratis infosessie in onze demowoning in Nijlen (België).