Dimmen, dimmen, dimmen!

Verlichting dimmen: meer dan een leuke gadget. Het zorgt voor meer flexibiliteit en een persoonlijke touch. Verander in een handomdraai de stemming!

Loxone verlichtingsassortiment

Verlichting is een belangrijk aspect in de woning, het zorgt nl. voor meer persoonlijkheid en gezellige atmoseren. In een handomdraai kunnen bewoners de stemmingen in hun woning zelf aanpassen: van een helder wit licht tijdens het schoonmaken tot een aangenaam warmwit licht tijdens het lezen. Voor elke situatie de ideale lichtstemming!

Loxone heeft haar eigen LED spots ontwikkeld om zo te streven naar de optimale lichtervaring. Onze LED spots voldoen steeds aan de volgende voorwaarden: energiezuinig, flexibel, eenvoudig te installeren en traploos dimbaar. Al onze modellen zijn te verkrijgen in het warmwit (WW) en in kleur (RGBW). Ook onze eigen LED strips kleuren uw ruimtes mooi!

Loxone lanceerde onlangs ook de elegante Pendulum Slim: puur design en een revolutionaire technologie. Een echte blikvanger.

Ontdek snel ons verlichtingsassortiment op onze website.

Bestaande verlichting eenvoudig dimmen

Klassieke gloeilampen, halogeenlampen, spaarlampen of LED lampen: Loxone dimt alle soorten verlichting. Dit dankzij dimmermodules die compatibel zijn met allerhande lichtbronnen. Op die manier kunnen bestaande lampen heel eenvoudig geïntegreerd worden. Combineer, dim en creëer steeds de perfecte lichtstemming!

Automatisch, via een drukknop of via de app

Automatisch dimmen? Zeker en vast! Stel u voor: de televisie wordt aangezet en heel de lichstemming verandert mee, alles wordt gedimd en er wordt een gezellige sfeer gecreëerd, ideaal toch?

Uiteraard kunt u nog steeds klassiek dimmen via een drukknop. Onze Loxone drukknopstandaard biedt hier een eenvoudige oplossing. Of gebruikt u liever de app? Aan de hand van een handige slider dimt u uw verlichting traploos tot in de perfectie.

Toepassingen

Gebruik onze dim-oplossingen voor allerlei handige en interessante functies!

Sfeerwissels zijn daar een voorbeeld van. De tafel in de eetkamer wordt bijvoorbeeld op verschillende tijdstippen voor allerlei doeleinden gebruikt: lekker ontbijten, het huiswerk van de kinderen of een gezellige spelletjesavond onder vrienden. Creëer voor elke gelegenheid de perfecte lichtstemming.

Uw verlichting kan langzaam aaaaaaaan en uuuuuuuuit gaan. Deze aangename fade-in en fade-uit is plezierig voor de ogen en verbaast uw gasten!

's Nachts even naar het toilet? Onze nachtmodus zorgt ervoor dat u niet brutaal uit uw slaap gerukt wordt, maar begeleidt u zachtjes met gedimde verlichting.

 

Wilt u dit allemaal zélf beleven? Boek dan nu uw gratis infosessie in onze demowoning in Nijlen (België).

Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c, 2560 Nijlen