Warme inspiratie voor op de zolderkamer

Een ruime master bedroom of een leuke speelkamer voor de kids: wat je ook doet met je zolderruimte, zorg ervoor dat het boven gezellig warm wordt.

Het moment van gezelligheid onder het dak

De (elektrische) radiatoren van Radson geven je de warmte die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

De ideale temperatuur: 20°C
Gebruik je de zolder enkel om spullen op te bergen, dan hoef je deze ruimte natuurlijk niet te verwarmen. Heb je een praktische invulling aan je zolderruimte gegeven, dan is 20°C een comfortabele temperatuur.

Vloerverwarming of radiatoren?
Op de zolder heb je geen nood aan de constante temperatuur van vloerverwarming, maar volstaat het om enkel bij te verwarmen met een radiator wanneer je er vertoeft. Geen waterleidingen? Dan hoef je geen breekwerken uit te voeren maar kan je kiezen voor een elektrische radiator. Overweeg dan zeker ook om zonnepanelen op je dak te leggen.

Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen zolderkamer nodig heeft!

Hier plaats je zolderradiatoren
Waar je radiatoren zich ook bevinden, ze hebben altijd ademruimte nodig. De warmte zal niet goed kunnen circuleren als je ze te dicht bij je vloer, muur of meubels plaatst. Plaats ze daarom ongeveer 15 centimeter van de vloer en 6 centimeter van venstertabletten. Zorg er ook voor dat je radiatoren het openen van kasten en deuren niet belemmeren.