Radiatoren: tijdloos & efficient

De innovatieve radiatoren van Radson maken elk moment in je leven nét een graadje warmer.

5 warme redenen om voor een Radson radiator te kiezen

1. Energiebesparende lage temperatuurradiatoren (LTR)

De standaard radiatoren van Radson werken op een temperatuurregime van 35/45°C. Ze brengen dus zeer effectief warmte en hebben minder energie nodig om efficiënt te kunnen functioneren. Bovendien zijn de radiatoren compatibel met onze vloerverwarming, zodat je het beste uit beide werelden kunt combineren. En dat is niet alles, want de nieuwe ULTRA LAGE TEMPERATUUR RADIATOR Ulow-E2 garandeert nu ook bij de allerlaagste watertemperaturen een ultiem warmtecomfort en is compatibel met warmtepompen. 

2. Revolutionair 2-op-1-principe

Radson last 2 lamellen op elk warmwaterkanaal, waardoor het mogelijk is om kleinere verwarmingselementen te gebruiken. Het resultaat? Een uitzonderlijk hoge warmteafgifte, gelijkmatig verspreid over de radiator, een kleinere waterinhoud, een beduidend snellere opwarming én een energiezuinig verbruik.

3. Generatie E.Flow-radiatoren

De E.Flow-radiatoren hebben een diagonale flow die zorgt voor een homogene warmteverdeling en een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit. De radiatoren kunnen in elke situatie worden toegepast, ongeacht het temperatuurregime en debiet. Bovendien is de E.Flow snel en efficiënt te plaatsen dankzij een unieke middenaansluiting en wordt hij volledig voorgemonteerd geleverd.

4. 10 jaar garantie

Op alle verwarmingsproducten van Radson krijg je 10 jaar kwaliteitsgarantie. Daarnaast kun je rekenen op ons eigen Service Team met ervaren professionals die, wanneer er toch een gebrek zou zijn, dit voor je komen oplossen en je radiator indien nodig zelfs ter plaatse vervangen.

5. Slimme zoneregeling via de app

Vanaf nu kun je dankzij de handige app Touch E3 de temperatuur regelen van je vloerverwarming en (elektrische) radiatoren, waar je ook bent. Ideaal om je badkamer al te laten opwarmen vanuit je luie zetel of je bureauruimte enkele graden hoger te zetten vanop kantoor om thuis nog wat door te werken.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.warmtevoorelkmoment.nl