Radiator of vloerverwarming in je keuken?

Van uitgebreide kooksessies met een glas wijn in de hand tot snel ontbijten aan het kookeiland: je keuken is de setting van je alledaagse leven.

Het moment van ongedwongen gezinsgeluk

Je kookt er, je eet er, je vertelt er over je dag en je doet er energie op om er weer even tegenaan te kunnen. Gelukkig kan je daarbij rekenen op Radson als bron van nóg meer warmte. Met vloerverwarming onder je voeten en de warmte van een designradiator wordt elk geluksmoment hier nog een tikje onvergetelijker.

De ideale temperatuur: 20°C
Als je je staat uit te sloven boven de kookpotten, is een te warme omgeving natuurlijk geen aanrader. Een temperatuur van zo’n 20°C is hier ideaal: niet te warm, niet te koud.

Vloerverwarming of radiatoren?
Omdat de muren in je keuken vaak worden ingenomen door kastjes of het aanrecht, heb je weinig plaats voor radiatoren. Vloerverwarming is dan ook ideaal om koken nog aangenamer te maken. Toch wat extra verwarming? Plaats een verticale designradiator op een smalle scheidingswand in de keuken en voorzie hem van een praktisch rekje voor hand- en theedoeken. Of ga zelfs voor een badkamerradiator: lekker veel ruimte voor je doeken.

Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen keuken nodig heeft