string(1) "p"

Radiator of vloerverwarming in je hal

Yes, weer een (werk)dag afgesloten. Als je de voordeur achter je dichttrekt in de hal, valt de druk al meteen van je schouders.

Het moment van diep uitademen

De warme ruimte omhelst je meteen met een warm welkom. Ga daarom voor de vloerverwarming of radiatoren van Radson die je de koude buiten meteen doen vergeten.

De ideale temperatuur: 18 à 20°C
Een constante comfortabele temperatuur van 20°C is gezellig als je binnenkomt in huis. Maar om te besparen, kan je er ook voor kiezen om de temperatuur hier wat lager te zetten, op 18°C, aangezien je hier meestal toch niet veel tijd doorbrengt.

Vloerverwarming of radiatoren?
Als je op de benedenverdieping vloerverwarming legt, is het slim om deze door te trekken naar de hal. Zo geniet je niet alleen van een constante warmte, maar zullen zelfs je gasten hun schoenen met plezier uittrekken! Ook drogen je schoenen, sneeuw en natte plasjes van paraplu’s sneller op. Geen vloerverwarming? Dan hang je hier best een radiator of elektrische radiator om de koude van buiten op te vangen, want de hal is de eerste ruimte die kouder wordt wanneer de deur vaak opengaat.

Bereken hier welke warmteoplossingen jouw eigen hal nodig heeft!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.warmtevoorelkmoment.nl