Badkamer radiatoren

De innovatieve badkamerradiatoren van Radson maken elk moment in je leven nét een graadje warmer.

Waarom aangepaste badkamerradiatoren?

Voor het moment dat je uit bad komt en er een heerlijk verwarmde handdoek op je wacht. Voor het moment dat je ’s morgens in de badkamer stapt die al voor je is opgewarmd. Voor het moment dat je ’s avonds je natgeregende kleren in de badkamer uittrekt en snel wil laten drogen.

De innovatieve badkamerradiatoren van Radson maken elk moment in je leven nét een graadje warmer.

In de badkamer is verwarming extra belangrijk: niemand wil immers douchen in een kille kamer. Maar daarnaast moeten radiatoren in deze ruimte ook aangepast zijn aan het hoge vochtigheidsgehalte en moet er rekening gehouden worden met de plaatsing van de radiatoren in de badkamer: binnen handbereik voor wanneer je uit je bad of douche stapt.

5 warme redenen om voor Radson badkamerradiatoren te kiezen: 

1. Warmte voor elk budget en elke stijl

Basic, middenklasse of premium: welk budget en welke smaak je ook hebt, bij Radson vind je de ideale radiator voor jouw badkamer.

2. Slimme accessoires op maat

Maak je badkamerradiator nog slimmer met functionele accessoires zoals een handdoekdrager en -haakjes waaraan je je handdoek makkelijk kunt drogen. Of ga voor een elektrische turbo, die je badkamer snel opwarmt en vochtige handdoeken droogt, zelfs buiten het stookseizoen.

3. Compatibel met vloerverwarming

Altijd warme handdoeken én nooit meer koude voeten of vochtige badkamermatten? Combineer het beste van twee werelden door je badkamerradiator aan te vullen met vloerverwarming.

4. 10 jaar garantie

Op alle verwarmingsproducten van Radson krijg je 10 jaar kwaliteitsgarantie. Daarnaast kun je rekenen op ons eigen Service Team met ervaren professionals die, wanneer er toch een gebrek zou zijn, dit voor je komen oplossen en je radiator indien nodig zelfs ter plaatse vervangen.

5. Slimme zoneregeling via de app

Vanaf nu kun je dankzij de handige app Touch E3 de temperatuur regelen van je vloerverwarming en (elektrische) radiatoren, waar je ook bent. Ideaal om je badkamer al te laten opwarmen vanuit je luie zetel of je bureauruimte enkele graden hoger te zetten vanop kantoor om thuis nog wat door te werken.

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier