Radson warmtepompen

Dankzij de nieuwe Zento warmtepomp kan Radson jou nu een optimaal warmtecomfort binnenshuis garanderen van bron tot verspreiding!

De slimme kracht van Radson (vloer)verwarming... staat buiten

Nul op de meter. Je ecologische voetafdruk verminderen. Energie besparen… Deze voornemens zijn haast niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Want naast het feit dat verstrengde energienormen ons hiertoe dwingen, wíllen we ook allemaal graag ons steentje bijdragen aan deze planeet en de toekomst van onze kinderen. Maar, moeten we ons dan schuldig voelen telkens we onze verwarming aanzetten?

Maak je geen zorgen en vertrouw je warmtecomfort toe aan Radson. Want onze radiatoren en vloerverwarming zijn vandaag zo ontworpen, dat ze een maximale warmteafgifte garanderen, zelfs bij lagere watertemperaturen waarbij je dus minder energie verbruikt.

Beeld je dan eens in, dat je deze energie zou kunnen halen uit de buitenlucht…die gratis is. Het is geen verbeelding, want de Radson lucht/water warmtepomp is een realiteit. Een uiterst ecologische energiebron, die perfect aansluit bij lage temperatuur regimes en performante radiatoren en vloerverwarmingssystemen. De slimme kracht van onze verwarming staat letterlijk buiten. Haal dus maar opgelucht adem.

U hoeft het niet ver te zoeken. Want vanaf nu is Radson uw partner voor de volledige verwarmingsinstallatie. Een complete ontzorging. Want wij beloven energie-efficiency en 100% warmtegarantie aan de eindgebruiker, en een a-tot-z ondersteuning aan de professional. Calculatie legplannen, aansluitschema’s coördinatie, installatie en activatie. Vanaf nu is er maar één aanspreekpunt.

Van energiebron tot warmteverspreiding, Radson zorgt dat de je het altijd aangenaam warm hebt… zonder schulgevoel.