string(1) "p"

Ulow-E2 V

De warmtepompradiator, nu ook verticaal.

Ulow-E2 is een radiatordie op ultra lage temperatuur kan verwarmen. Hierdoor kan hij ook op een warmtepomp worden aangesloten, en gecombineerd worden met vloerverwarming. Klassieke radiatoren kunnen dat niet, omdat ze op een ultra lage watertemperatuur van 30 à 35°C onvoldoende vermogen hebben – tenzij er een ingewikkelde installatie aan voorafgaat.


De E2 van Ulow-E2 staat voor de combinatie van twee warmtetypes: stralingswarmte met versterkte convectiewarmte. Dat zorgt ervoor dat ook op een ultra lage temperatuur van 35°C het juiste warmtecomfort behaald wordt. Bovendien kan deze radiator in de zomer ook koelen!

  • Ulow-E2: de énige radiator die reactief (snel en flexibel) kan verwarmen op ultra lage temperatuur
  • Ultra lage temperatuur = minder uitstoot

Ulow-E2 V, voor extra warmtevermogen in de hoogte

Na het succes van de horizontale Ulow-E2 H-radiator, kwam ook de verticale
Ulow-E2 V-radiator op de markt. Deze radiator heeft uiteraard dezelfde functionaliteiten en voordelen als de horizontale Ulow-E2 H, maar óók het plaatsbesparende voordeel van een verticale radiator. Ideaal voor wie op zoek is naar een hoger warmtevermogen en dus een groter radiatorformaat zonder in te boeten op ruimte. De grotere formaten van de Ulow-E2 V zijn immers hoger, niet breder.

Alle voordelen van Ulow-E2 V:

• Beschikbaar in meer dan 70 Radson-kleuren
• Plaatsbesparend
• Discreet touchpad aan de zijkant
• Middenaansluiting onderaan
• Tijdloos design dat in elke ruimte past
• Haakse H-blok inbegrepen

Vandaag willen we een aangepaste temperatuur op elk moment en op elke plaats. Kortom: een warmtearchitectuur die net zo flexibel is als wijzelf. Daarom is een
combinatie van radiatoren, elektrische radiatoren, badkamerradiatoren en vloerverwarming tegenwoordig veelvoorkomend. En daar speelt Radson slim op in, want alle radiatoren en vloerverwarmingssystemen zijn zo ontworpen dat ze elkaar perfect aanvullen voor een optimaal en energiezuinig warmterendement. Met de Ulow-E2 is de cirkel helemaal rond: nu biedt Radson ook een eenvoudige en duurzame oplossing aan voor verwarming op ultra lage temperatuur.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website