Foto: vasco-arche-bad

VASCO badkamerradiator Arche Bad

Het laddermodel met een twist: de nieuwe badkamerradiator Arche Bad van VASCO.

De internationale sanitairbeurzen bevestigen de trend dat warmte in huis meer dan ooit een kwestie van 'beleving' is. Comfort wordt gelinkt aan energiezuinigheid én aan oogstrelend design. Zeker in de badkamer, waar je niet alleen snelle warmte, maar ook een vleugje wellness wil ervaren. Ontwerper Wim Segers van VASCO blaast met de designradiator Arche Bad het destijds succesvolle 'Arche' design nieuw leven in.

Arche Bad

Vasco geeft de nieuwe 'Arche Bad' een innovatieve twist. Arche Bad is een zogenaamd laddermodel, waarbij de extra ruimte tussen de buizen zorgt voor een licht en ruimtelijk effect in de badkamer. Zonder vaste handdoekbeugel, maar met een uitsparing op twee plaatsen waar de handdoek gemakkelijk en snel droogt. Het geheel zorgt voor een speelse aanblik en brengt tegelijk rust in de badkamer.

Praktisch gezien is de radiator dankzij de elektrostatische dompellak jarenlang beschermd tegen roest, en hangt hij letterlijk muurvast door de extra stevige bevestiging. De Arche Bad is ontwikkeld voor elk nieuwbouw- en renovatieproject, ook in combinatie met lage temperatuursystemen. Kortom, minimalisme bij een maximale duurzaamheid en effectiviteit, met de keuze uit een waaier van klassieke en trendy kleuren.

Het van nature zware materiaal metaal krijgt bij deze radiator een onbevattelijke lichtheid. Het 'Arche'-design van stalen kolomradiatoren uit één stuk werd in het verleden al bekroond met tal van nationale en internationale awards, waaronder de reddot, Design Plus Award en het Henry van de Velde label.

Arche Bad is verkrijgbaar vanaf € 475,- met een vermogen van 1197 W en afmetingen in 3 breedtes (500-600-700 mm), 3 hoogtes (870-1470-1870 mm).

Meer informatie: www.vasco.eu

Publicatiedatum: 30 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties