Stap voor stap verduurzamen met de combi aardgas en buitenlucht

Benieuwd hoe je je woning stap voor stap kan verduurzamen? Verduurzamen waarbij de CV-ketel nog niet de deur uit hoeft?

Met de combi aardgas/buitenlucht werkt de ketel samen met een hybride warmtepomp. Zo lever je alvast een behoorlijke bijdrage aan een duurzamere samenleving, terwijl je geen hoge investeringen hoeft te doen.

De ATAG Energion Warmtecombi is de kleinste en meest compacte hybride warmtepomp van Nederland. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: De warmtepomp, die geïntegreerd wordt met een ATAG CV-ketel en zo één systeem wordt en een losse warmtepomp, die samenwerkt met alle merken CV-ketels.

ATAG Energion Hybrid: De meest compacte alles-in-1 hybride warmtepomp

De ATAG Energion Warmtecombi is een alleskunner op het gebied van verwarmen en koelen. Van dit model zijn twee verschillende varianten beschikbaar: de HybridZone en de HybridAll.

ATAG Energion HybridZone

De ATAG Energion HybridZone is de meest compacte hybride warmtepomp van slechts 33 centimeter hoog en 30 centimeter breed, die uitstekend samenwerkt met de ATAG i-Serie CV-ketel. Deze combinatie is een nauwkeurig op elkaar afgestemd verwarmingssysteem waar je nog jaren plezier van zult hebben.

ATAG Energion HybridAll

Het enige verschil met de HybridZone is het feit dat de ATAG Energion HybridAll samen werkt met alle merken CV-ketels. Heb je nog een CV-ketel, die nog niet vervangen hoeft te worden en kan deze samenwerken met een warmtepomp? Dan is de Energion HybridAll een toestel, waarmee je bespaart op aardgas en een bijdrage levert aan een groenere wereld. Voor nu en later.

Een enthousiaste gebruiker laat in een korte video zien hoe je stap voor stap kunt verduurzamen.