ATAG Zone - In iedere kamer je eigen temperatuur

ATAG Zone is een verbindingsplatvorm waarbij het mogelijk is om je CV-ketel, je warmtepomp en eventueel een groepenregeling met elkaar te laten ‘praten’.

De wereld bij jou thuis. ATAG Zone is dus een verbindingsplatvorm waarbij het mogelijk is om je CV-ketel, je warmtepomp en eventueel een groepenregeling met elkaar te laten ‘praten’ zodat het mogelijk is om in iedere ruimte je eigen temperatuur in te stellen.

Ook maakt ATAG Zone de verbinding met de wereld van domotica. Apple HomeKit, Amazon Alexa en Philips Hue werken ook samen met ATAG Zone. Zo ontstaat er een wereld aan verbindingen. De wereld bij jou thuis, jouw comfort zone.

De rol van ATAG One Zone

De ATAG One Zone is als thermostaat dé toegangsweg tot de ATAG Zone. Regel via één app per individuele kamer de temperatuur van je verwarming, warm water en koeling . Geheel volgens jouw wensen, op elk moment en waar je je ook bevindt! Eenvoudig en snel in gebruik. Op smart devices of desktop. Probleemloos en zonder abonnementskosten. Dankzij de intelligente zoneregeling is ook een weekschema eenvoudig per zone in te stellen.

De onderdelen van ATAG Zone

De ATAG i Zone is de eerste CV-ketel die geschikt is om te verbinden met ATAG Zone. De i Zone is proactief en intelligent. Je kunt 24/7 op afstand alle onderdelen, zoals een warmtepomp, verbonden met ATAG Zone, besturen en beheersen. De i Zone is ‘warmtepomp ready’ en kan samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen.

Energie besparen, comfort en duurzaam met de app

Dankzij het exclusieve energiemeetsysteem in de ATAG Zone app, ben je altijd op de hoogte van het energieverbruik en kan je eenvoudig bijsturen waar nodig. Zo wordt energie besparen wel heel gemakkelijk.

De app staat altijd in verbinding met het consumentenportal my.atag.zone en de installateur. Zo worden storingen snel gesignaleerd en opgelost. Dankzij een intelligent onderhoudssysteem kunnen storingen worden voorkomen door je ATAG SelectDealer, dé installateur bij jouw in de buurt.

De One Zone thermostaat is op afstand te bedienen en weet dankzij de zgn. inschakeloptimalisatie wanneer het warm moet zijn in je woning. Samen met bijv. een warmtepomp of ATAG CV-ketel creëer je een comfortabele energiezuinige combinatie. Met als resultaat een verlaging van het energieverbruik en vermindering van de CO2-uitstoot naast het comfort van individuele temperatuurregeling in iedere afzonderlijke kamer.

ATAG, Jouw Comfort Zone