Hoe ga ik mijn woning verwarmen, met of zonder aardgas?

Straks geen aardgas meer? Maak de juiste keuze voor het verwarmen van je woning, nu en in de toekomst.

Of wil je nu direct je huis duurzaam verwarmen met minder aardgas? Dat kan met een hybride warmtepomp, die samenwerkt met je (bestaande of nieuwe) CV-ketel. Een goede tussenstap naar een woning, die volledig elektrisch wordt verwarmd met een all-electric warmtepomp. We helpen je met je keuze.

Bij ATAG staat dit najaar in het teken van de Warmtegarantieweken met garantie en voordeel voor jou als eindgebruiker op het gebied van woningverduurzaming.

Tot en met 31 januari 2022 profiteer je van een aantal voordelen, die helpen bij het maken van de juiste keuze hoe je je woning kan verwarmen, nu en in de toekomst. En dat op een duurzame manier.

De 2 belangrijkste garanties van de Warmtegarantieweken zijn

1. de ‘Omwisselgarantie’
Nu een CV-ketel, straks een warmtepomp. Wanneer je een ATAG CV-ketel uit de i-Serie of Q-Serie koopt, krijg je de garantie dat deze binnen 10 jaar omgewisseld kan worden voor een ATAG warmtepomp, mocht de gemeente besluiten dat aardgas niet meer als verwarmingsbron wordt toegepast.
2. de ‘Hybrid ready garantie’
Zekerheid voor jou, dat elke ATAG CV-ketel geschikt is om samen te werken met een hybride warmtepomp.

Wat je ook kiest: Je maakt altijd kans op een wintersport vakantie naar keuze twv €1.500,- bij de aankoop van een ATAG product uit het actieassortiment. En profiteer van méér voordelen.

Meer informatie: www.warmtegarantieweken.nl