Foto: Panasonic-zke

Maak uw woning af met de stijlvolle Panasonic Etherea ZKE met nanoe™ X Mark 3

De lucht-lucht warmtepomptechnologie zorgt niet alleen voor een uitzonderlijke energie-efficiëntie, maar biedt ook superieur comfort.

14 September 2023

’s-Hertogenbosch, 31 augustus 2023 – Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert de nieuwe Etherea ZKE - de ultieme keuze voor meer comfort en verbeterde binnenluchtkwaliteit in elk huis. De airconditioner is voorzien van de geavanceerde nanoe™ X Mark 3-luchtzuiveringstechnologie van Panasonic en zet een nieuwe standaard voor energie-efficiënte verwarmings- en koeloplossingen.


De lucht-lucht warmtepomptechnologie zorgt niet alleen voor een uitzonderlijke energie-efficiëntie, maar biedt ook superieur comfort. Zeg vaarwel tegen schommelende temperaturen en hallo tegen een constant aangenaam binnenklimaat. De Etherea ZKE bereikt een uitstekende energieklasse tot A+++ voor verwarming en koeling, en zorgt voor optimale prestaties terwijl hij superstil is, met slechts 19 dB(A).

Revolutionaire luchtzuiveringstechnologie

De revolutionaire nanoe™ X Generator Mark 3 van Panasonic tilt luchtzuivering naar een hoger niveau. Door 48 biljoen hydroxylradicalen per seconde te genereren, remt het effectief vijf soorten verontreinigende stoffen en allergenen, waaronder bepaalde virussen, bacteriën en geuren. Deze technologie werkt continu, zelfs als het apparaat in de ventilatormodus staat, en zorgt voor 24/7 bescherming en een schoon binnenklimaat. Bovendien beschikt het Etherea-assortiment over een interne reiniging die gebruikmaakt van nanoe™ X-technologie om het filter, de verdamper en de luchtuitlaat te reinigen en te ontgeuren.

Maximaal comfort

Panasonic begrijpt het belang van het creëren van een comfortabele leefruimte en daarom heeft het Aerowings 2.0 opgenomen in het Etherea-assortiment. Deze innovatieve functie bestaat uit twee flexibele louvres die de luchtstroom concentreren, waardoor snel en efficiënt verwarmen of koelen mogelijk is. Het zorgt ook voor gelijkmatig verdeelde lucht door de kamer voor maximaal comfort.

Past naadloos in elk interieur

Verbeter de stijl van elk huis met de smaakvolle Etherea ZKE-serie. Deze units zijn ontworpen om naadloos in elk interieur te passen en bieden een breed scala aan opties voor een esthetische plaatsing. Met zijn compacte en smalle chassis neemt deze hoogwaardige airconditioner voor wandmontage minimale ruimte in beslag op een muur. Verkrijgbaar in grafietgrijs en puur mat wit.

Slimme bediening

Ervaar het ultieme gemak met ingebouwde Wi-Fi-mogelijkheden. De units zijn voorzien van geavanceerde slimme bediening, waardoor gebruikers hun airconditioner moeiteloos vanaf elke locatie kunnen beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van de temperatuur of schakelen tussen modi, het kan allemaal worden bediend via een smartphone of tablet. En dat is nog niet alles: de Etherea ZKE-serie is compatibel met de toonaangevende spraakassistenten die beschikbaar zijn op de markt, waardoor eenvoudige bediening via spraakopdrachten mogelijk is.

Optimaliseer energie-efficiëntie

Verbind Etherea met de Comfort Cloud-app van Panasonic, klaar om te worden ingesteld via de meegeleverde QR-code, om alle systeemfuncties op afstand te beheren vanaf een smart device. Dit betekent dat gebruikers de energie-efficiëntie kunnen optimaliseren en kosten kunnen besparen door de airconditioner te regelen, zelfs als ze niet thuis zijn. Houd het energieverbruik bij en voer indien nodig aanpassingen uit, allemaal met één druk op de knop.

 Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.eu.

Meer van Panasonic
Reacties