Panasonic Etherea aircoconditioning

Dé slimme oplossing voor een comfortabele leefomgeving. Voorzien van unieke technologie voor een optimaal binnenklimaat.

Bij airconditioning denk je misschien vooral aan koelen. Niet gek, want daar wordt hij natuurlijk ook vaak voor gebruikt. Maar een airco kan ook verwarmen; en hoe! De Panasonic Etherea doet dit bijvoorbeeld enorm efficiënt.

De Etherea airco van Panasonic zorgt voor enorm hoog comfort, zowel bij verwarmen als koelen. Daarnaast heeft hij een enorme energie-efficiëntie van A+++. Dit zorgt het hele jaar door voor een optimaal energieverbruik. Daarnaast is hij ook nog eens slim (onder meer compatibel met Google Home), superstil (19dB) en past hij door zijn stijlvolle uiterlijk in ieder interieur. Een hoop voordelen dus, maar al deze pluspunten zijn nog niet eens het belangrijkste. Dat is namelijk de unieke nanoe™ X technologie. Deze techniek zorgt er namelijk voor dat de binnenlucht in huis veel schoner wordt.

Nanoe™ X technologie: gezonde buitenlucht naar binnen halen

Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor gezond leven; sport, gezond eten en ook een gezond binnenklimaat. Zeker in deze tijden wordt er veel aandacht besteed aan de binnenlucht en de kwaliteit ervan. We lezen en horen veelvuldig welke gevolgen een slecht binnenklimaat kan hebben. Hoe mooi is het dus als je de gezonde buitenlucht naar binnen kunt halen? Dat kan nu met de Nanoe™ X technologie. Om uit te leggen hoe dit werkt, moeten we eerst beginnen met hydroxylradicalen (OH-radicalen). Deze OH-radicalen zijn onstabiele moleculen die in grote getalen aanwezig zijn in de natuur. Ze reageren met andere elementen zoals zuurstof, waarbij zij deze elementen vangen. Dankzij deze reactie neutraliseren ze vervuiling, virussen en bacteriën, waarmee zij de lucht opschonen en geurtjes tegengaan. Door technologie is het mogelijk deze voordelen naar je woning te brengen. Je binnenklimaat wordt hierdoor schoner, bacteriën, virussen, schimmels en geurtjes worden namelijk afgebroken en de nadelige effecten ervan worden geneutraliseerd.

De Nanoe™ X technologie van Panasonic gaat echter nóg een stap verder. Hierbij worden de OH-radicalen namelijk in watercapsules gevangen en wordt de effectiviteit enorm vergroot. Zo wordt de levensduur verlengt van slechts een seconde in de natuur naar ruim 10 minuten! Dit maakt deze technologie uitermate geschikt om je binnenklimaat flink te verbeteren. Bovendien is deze techonologie ontzettend effectief: maar liefst 99,9%* van bepaalde bacteriën wordt tegengaan.

* Getest door onafhankelijk laboratoria in Duitsland, Denemarken, Maleisië en Japan.

Wat gebeurt er in je woning?

Zoals gezegd worden vervuiling, virussen en bacteriën gereinigd en geurtjes effectief tegengegaan. Dankzij de geavanceerde nanotechnologie kunnen bovendien ook nauwgeweven stoffen worden behandeld. Dit betekent dat ook gordijnen en andere raambekleding, vloerbedekking en meubels meeprofiteren, wat ook geldt voor harde oppervlaktes en uiteraard de lucht die we inademen. Je gehele woning profiteert er dus van mee!

Toegepast in Etherea aircoconditioning

Deze technologie wordt dus toegepast in de Etherea, wat dit tot een uniek systeem maakt. Je luchtkwaliteit in huis wordt optimaal en het is ook nog heerlijk comfortabel! Meer weten? In onderstaand filmpje wordt de Etherea verder toegelicht.

Of kijk alvast welk model bij jou past.