Profielfoto van

Website

Over ons

Waar staan we voor

Doen waar we goed in zijn: bouwen met glas, ons profileren als vakkundig specialist van bijzondere projecten.

Altijd een passende oplossing

De wens van de klant staat centraal. We leveren natuurlijk standaardwerk, maar maatwerk hoort bij ons. Wij bieden klanten altijd een passende oplossing.

Kwaliteit leveren

Wij zetten ons in voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit geldt voor bouwen én voor de manier van monteren. Ons vakbekwame, gemotiveerde montageteam staat daarvoor garant.

Service en samenwerken

Wij willen al onze klanten goed van dienst zijn. Service is van groot belang, daar mag u ons op aanspreken. Een grote of kleine opdracht, onze medewerkers denken mee. De klant wordt gedurende het proces op de hoogte gehouden en erbij betrokken. Je doet het met elkaar.

Ambitieus

Vermeulen Groessen is altijd in voor nieuwe uitdagingen. Wij willen groeien in de toepassing van glas.

Profiel

Verlenging van de seizoenen en minder afhankelijk zijn van het weer. Dat is de rode draad van de activiteiten van Vermeulen Groessen. Met onze overkappingen voor verschillende toepassingen zoals een serre, veranda, wintertuin, carport of deurluifel heeft u minder last van vervelende  weersomstandigheden. U kunt langer genieten van het buitenleven.

Met onze kassen, eventueel gemaakt van gebruikte materialen, zullen uw gewassen of planten ook ’s winters goed gedijen. Vermeulen Groessen heeft voor elk gebruik de geschikte kas. Een kas die past in uw achtertuin of een professionele kas compleet met klimaatregeling en sproei-installatie. Vermeulen Groessen kent de oplossingen voor het buitenleven

Historie

Vermeulen Groessen is opgericht in 1980 door dhr. W.H. Vermeulen. In het begin werden er hoofdzakelijk gebruikte kasmaterialen ingekocht en verkocht. Al snel werden complete kassen gebouwd en gesloopt en hobbykassen op maat gemaakt. Door de groei werd het opslagterrein na een aantal jaren uitgebreid van ca 1000 m2 naar maar liefst 9000 m2. In 1991 zijn de oude bedrijfsruimten vervangen door de bestaande bebouwing. Wilfred en Anjo Vermeulen hebben in 1996 het bedrijf overgenomen. Het bedrijf is verder gegroeid en daarmee completer geworden. Naast kassenbouw en sloop realiseert Vermeulen Groessen projecten voor particulieren en architecten. In 2003 heeft Vermeulen 'Rijkekas kassenbouw' uit Bemmel overgenomen. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Hergebruik van materialen spaart het milieu. Vermeulen Groessen past daar waar mogelijk en/of wenselijk gebruikt materiaal toe, zonder iets af te doen aan de kwaliteit. Aandacht voor de kwaliteit en kennis van onze medewerkers zijn minstens zo belangrijk als het stimuleren van hun eigen inbreng en creativiteit. Het behouden en in ere herstellen van klassieke kassen heeft onze bijzondere belangstelling. 

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 3 artikelen