Partner

Vermeulen Groessen

Bouwen met glas is onze passie. Samen met hoogwaardige aluminium profielen geven we de wensen van onze klanten vorm. We hebben al veel bijzondere bouwwerken mogen realiseren, steeds tot grote tevredenheid. We gaan geen uitdaging uit de weg en werken graag samen met uw architect. Onze bouwkundig tekenaars hebben een jarenlange ervaring en vinden altijd de juiste oplossing. 

Maatwerk carport

Passend in elke situatie

Een carport vrijstaand, geschakeld of aangebouwd. Misschien wel samen met de buren. Dankzij het doordachte systeem bouwt Vermeulen Groessen de meest uiteenlopende overkappingen in zeer korte tijd. Door gebruik van een transparant glasdak is er nagenoeg geen lichtverlies.

Met Vermeulen Groessen kiest u voor kwaliteit, maatwerk en degelijkheid.

Garantie

Vermeulen Groessen levert standaard 10 jaar garantie op de constructie.

Bouwvergunning

Of u een veranda al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kunt u alles lezen hierover. Als vergunningplicht van toepassing is, kunnen wij u helpen bij de aanvraag. Vraag vrijblijvend advies.

Levertijd

Circa 6-8 weken na opdrachtbevestiging.

Eigenschappen

De flexibiliteit van het systeem is de basis van de stelling dat echt alles kan. De nieuwste ontwikkeling is dat elk element schuifbaar kan worden gemaakt. Handig als u boven uw carport wilt ramen lappen of kozijnen schilderen. Door het gebruik van duurzaam en degelijk materiaal heeft u er lang plezier van. Ook als deurluifel zijn deze overkappingen uitermate geschikt.

Maatvoering

Al onze carports zijn maatwerk. Dankzij een weldoordachte constructie zijn alle afmetingen en vormen mogelijk; vrijstaand of aangebouwd aan kop of zijkant; enkel of dubbel. Bekijk de voorbeelden op onze website om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

Meer lezen over
'Maatwerk carport'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.