Partner

Vermeulen Groessen

Bouwen met glas is onze passie. Samen met hoogwaardige aluminium profielen geven we de wensen van onze klanten vorm. We hebben al veel bijzondere bouwwerken mogen realiseren, steeds tot grote tevredenheid. We gaan geen uitdaging uit de weg en werken graag samen met uw architect. Onze bouwkundig tekenaars hebben een jarenlange ervaring en vinden altijd de juiste oplossing. 

Maatwerk veranda's

Vier seizoenen lang genieten van het buitenleven

Met de veranda's van Vermeulen is het in je tuin ultiem genieten. 's Avonds als het wat frisser wordt, maar ook in het naseizoen is het onder een overkapping nog heerlijk vertoeven.

Geef de veranda je eigen gewenste uitstraling met sierlijsten, goten, liggers en verlichting. Modern of klassiek, de mogelijkheden zijn oneindig. Bij Vermeulen Groessen kies je voor kwaliteit, maatwerk en degelijkheid.

Zelf monteren

Vermeulen Groessen levert en plaatst zelf je veranda. Wil je kosten besparen en de overkapping liever zelf plaatsen? Dan leveren we deze als bouwpakket met een begrijpelijke instructie.

Vergunningen

Of je een veranda al dan niet vergunningvrij kunt plaatsen hangt af van een aantal zaken. Op de website van Vrom kun je alles lezen hierover. Als vergunningplicht van toepassing is, kunnen wij je helpen bij de aanvraag. Vraag vrijblijvend advies.

Maatvoering

De maatvoering is geheel naar eigen inzicht te bepalen. Voor ons is het de uitdaging om jouw wensen te vervullen. Wij ontwerpen, maken en monteren. Al eigen ideeën of plannen? Wij denken graag met je mee.

Levertijd

Circa 6-8 weken na opdrachtbevestiging.

Garantie

Vermeulen Groessen levert standaard 10 jaar garantie op de constructie van de veranda.

Wanden en zonwering

Wil je beschutting tegen de wind? Pas dan zijwanden voor veranda's toe. Je kunt kiezen voor een vast zijwandelement of een vouwsysteem dat je kunt sluiten en openen wanneer je dat wilt.

Voor bescherming tegen de zon is een groot assortiment zonweringen voor óp het dak en onder de veranda beschikbaar.

Materialen

Onze veranda's worden gemaakt met geëxtrudeerde aluminium profielen en kwaliteitsglas dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. De aluminium profielen zijn leverbaar in meer dan 200 verschillende RAL kleuren. Veranda's van hout en kasmaterialen behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer lezen over
'Maatwerk veranda's'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.