Profielfoto van Scratch no More

Scratch no More

Remmerden 121, 3911 TZ Rhenen
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Krassen in je vloer zijn definitief verleden tijd. De innovatieve beschermdoppen van Scratch no More zijn duurzaam en gegarandeerd krasvrij. Wees lief voor je vloer, kies beschermdoppen die écht werken.

Absoluut krasvrij
De innovatieve beschermvoetjes van Scratch no More zijn gemaakt van drooglooptapijt. Hierdoor komt vuil zoals bijvoorbeeld zand tussen het tapijtvoetje. In tegenstelling tot het gangbare vilt wordt het vuil niet in de vloer gedrukt waardoor er geen krassen ontstaan. Hierdoor gaat een vloer veel langer mee. Bovendien werken de beschermdoppen geluiddempend waardoor het schuiven met meubilair geen lawaai maakt. 

Duurzaam
De beschermdoppen bestaan in de meeste gevallen uit een basisdeel en een beschermvoetje. Het beschermvoetje gaat lang mee en is eenvoudig schoon te houden. Dit kan door het voetje te borstelen of door even de stofzuiger op het voetje te zetten. Mocht je na een jaar of twee toch aan nieuwe beschermvoetjes toe zijn dan zijn deze eenvoudig te vervangen. Het voordeel hiervan is dat niet het gehele product opnieuw aangeschaft hoeft te worden maar alleen het voetje.

Eenmalige montage
Het complete systeem is eenvoudig en eenmalig te monteren. Scratch no More heeft voor bijna iedere stoel de oplossing. Afhankelijk van het type stoelpoot kunnen de beschermdoppen onder de poot geklikt, geschroefd of in de poot gemonteerd worden

Eerst zien dan geloven? Bekijk onderstaande video: