Foto: Afbeelding_deurmatten

De beste deurmatten koop je vanaf vandaag bij Scratch no More

Het beschermen van de vloer begint met het buiten houden van vocht en vuil. Daarom koop je vanaf vandaag ook de beste deurmatten bij Scratch no More.

27 December 2023

Goede vloerbescherming bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste zorg je ervoor dat je het vuil buiten houdt. Ten tweede pleeg je regelmatig onderhoud met de juiste reinigingsmiddelen. Tot slot kies je voor de juiste meubelglijders. De beste meubelglijders waren al verkrijgbaar bij Scratch no More, nu zijn daar ook de beste deurmatten voor binnen- en buiten aan toegevoegd.

Schoon- en droogloopmatten

Om ervoor te zorgen dat je zowel vuil als vocht buiten de deur houdt, zijn er twee typen deurmatten verkrijgbaar. Een schoonloopmat voor buiten, die dient als echter vuilschraper. Met deze mat ben je al het grove vuil onder je schoenen voor binnenkomst al kwijt. Bij binnenkomst plaats je een droogloopmat. Deze mat absorbeert vocht en heeft een licht schrapende functie. Hierdoor loop je de voeten droog waardoor je met schone en droge schoenzolen de vloer betreed.

Verschillende maten en kleuren

De schoonloopmatten voor buitenzijn verkrijgbaar in de afmetingen 90x60 en 90x150 centimeter. Deze matten zijn uitsluitend verkrijgbaar in het zwart. Ook de droogloopmat voor binnen is verkrijgbaar in de afmetingen 90x60 en 90x150 centimeter. Deze deurmatten zijn verkrijgbaar in het lichtgrijs en donkergrijs.

Scratch no More
Scratch no More is al meer dan twaalf jaar producent en leverancier van de beste stoelpootdoppen en meubelglijders. Doordat de doppen zijn voorzien van drooglooptapijt, zijn ze gegarandeerd krasvrij. Inmiddels heeft Scratch no More meer dan duizend dealers in Nederland en België, bestaande uit voornamelijk vloerenproducenten, vloerenleveranciers en woonwinkels.

www.scratchnomore.nl

Meer van Scratch no More
Reacties