Foto: Wonennl-scratchnomore-vloerbescherming

Scratch no More lanceert webshop voor de Europese markt

Scratch no More is producent en leverancier van hoogwaardige vloerbeschermingsproducten

13 Juni 2024

Scratch no More, producent en leverancier van hoogwaardige vloerbeschermingsproducten, heeft op 22 mei de Engelstalige webshop scratchnomore.com gelanceerd. Op de Engelstalige website kan men vanuit bijna de gehele EU bestellingen plaatsen en laten bezorgen. De aanleiding voor de lancering van een internationale webshop kwam volgens het bedrijf uit Rhenen voort uit de toenemende vraag naar kwalitatieve beschermdoppen vanuit verschillende Europese landen.

Begin 2023 breidde Scratch no More, in Nederland actief sinds 2011, uit naar de Duitse markt met de webshop scratchnomore.de. Nog geen anderhalf jaar later lanceert het bedrijf dus ook een webwinkel voor bijna de gehele EU. Bedenker, oprichter en eigenaar Gertjan Verwoert: “Na de lancering van de Duitse consumentenwebshop kwamen er steeds meer aanvragen vanuit andere landen in de EU. Deze klanten bedienen wij nu direct via scratchnomore.com.”

Over Scratch no More

Scratch no More maakt hoogwaardige beschermdoppen die de vloer volledig beschermen tegen
krassen door schuivend meubilair. De doppen zijn voorzien van drooglooptapijt, waardoor vuil zoals zand tussen de tapijthaartjes terechtkomt en dus geen krassen maakt. Scratch no More is in Nederland en België bij meer dan duizend dealers verkrijgbaar. Na veel vraag vanuit de markt besloot Scratch no More direct aan de consument te verkopen via een Nederlandstalige webshop. Begin vorig jaar is de Duitse webshop gelanceerd en nu dus ook een internationale webshop voor bijna alle EU-landen.

Meer van Scratch no More
Reacties