Profielfoto van Sanitair en Tegelhandel Beverwijk (STH)

Sanitair en Tegelhandel Beverwijk (STH)

Baanstraat 55, 1941 CG Beverwijk
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
13:30 - 17:30
donderdag
13:30 - 17:30
vrijdag
13:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Hierbij een overzicht van de diverse fabrikanten/merken die op Wonen.nl met artikelen vermeld staan. Je kunt bij deze merken veel inspiratie opdoen. Alle informatie staat bij elkaar om tot je ideale droomhuis te komen.

Ook vind je bij veel merken een overzicht van een verkooppunt waardoor je altijd een showroom in de buurt kunt bezoeken.

Hansgrohe

Naritaweg 126
1043 CA  Amsterdam

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Meer informatie

Hotbath

Nieuwland Parc 210
2952 DC  Alblasserdam

Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen, kraanproductie.

Meer informatie

Instamat

Spinfondsweg 15
8171 NT  Vaassen

Instamat is al 50 jaar de leverancier van “De mooiste warmte voor wonen en werken” in Nederland. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze radiatoren worden geproduceerd van recyclebaar staal en aluminium. Onze lakstraten voldoen aan de nieuwste en strenge normen op het gebied van watermanagement, uitstoot en restafval. Daarnaast worden al onze producten stevig verpakt, maar wel met oog voor het milieu door zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat al sinds vele jaren in Vaassen op de Veluwe is gevestigd.

Meer informatie

Sealskin

Hogeweg 87
5301 LK  Zaltbommel

Sealskin. When detail matters.

Meer informatie

Sunshower ontwikkelt producten voor in de badkamer die of directe infraroodwarmte of veilig zonlicht afgeven welke bijdragen aan gezondheid & geluk.

Meer informatie

Overige Merken

Hierbij een overzicht van diverse andere merken waarvan de producten ook op de Nederlandse markt te vinden zijn. Veel van deze merken zijn ook terug te vinden in de showrooms van de Verkooppunten.

LoooX

Deventer

Thebalux

Zutphen