Profielfoto van BadkamerID

BadkamerID

De Schakel 5, 5261 LL Vught
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 20:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Elke badkamer heeft een eigen identiteit, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, wensen en stijl.

Over BadkamerID

Elke badkamer heeft een eigen identiteit, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, wensen en stijl. Wij bieden u deze complete badkamerideeën!


Badkamers in Brabant


Bij BadkamerID Sanitair & Tegels in Vught stellen we de perfecte badkamer samen voor onze klanten. Juist omdat we het zo belangrijk vinden dat de badkamer past bij u en uw woning nemen we alle tijd om alle wensen door te nemen. Immers een badkamer is zo persoonlijk. In onze moderne ruime badkamer showroom in Vught vlakbij Den Bosch kunt u kwalitatief hoogwaardige badkamers bekijken. Wij hebben vele realistische badkamer opstellingen zodat u inspiratie opdoet voor uw thuissituatie.

Wat maakt BadkamerID in Vught nu zo bijzonder?
In de basis is dat de persoonlijke aandacht die we voor al onze klanten hebben. En het bewijs wordt geleverd door het feit dat we klanten in geheel Brabant hebben. Dus niet alleen in Vught maar ook bijvoorbeeld in ‘s-Hertogenbosch, St Michielsgestel, Boxtel en Veghel. Vanaf het moment dat u binnenkomt gaan we samen aan de slag om de optimale badkamer voor u samen te stellen. Qua badkamerontwerp, badkamerproducten en de wijze van installeren. Immers ieder gezin is uniek dus we worden even uw persoonlijke badkamer architect. En wilt u dat we thuis komen kijken, aarzel niet en maak direct een afspraak.

Een ruime badkamer showroom met de laatste trends
In onze showroom vlakbij het centrum van Vught hebben we voldoende parkeerruimte. We zorgen ervoor dat steeds de laatste trends in onze badkamerwinkel opgenomen zijn. Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. BadkamerID Sanitair & Tegels heeft in de afgelopen jaren badkamers gerealiseerd in o.a. Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Sint-Michielsgestel.

3D impressie en badkamerinstallatie in eigen beheer
BadkamerID staat voor vakmanschap en kwaliteit. Dat merkt u aan de hoge eisen die we stellen aan ons assortiment, de showroom en het advies. Om u een goed beeld van uw nieuwe badkamer te geven ontwerpen we uw nieuwe badkamer met een 3D impressie. Bij de aankoop van uw badkamer is het belangrijk dat deze voldoet aan al uw verwachtingen. En, omdat we met een vast installatieteam werken en we altijd uw contactpersoon zijn kunnen we u garanderen dat de totale badkamer verbouwing soepel verloopt.

Bent u op zoek naar een badkamer in Vught of Den Bosch en omgeving? Laat u verrassen en bezoek onze showroom.

Graag ontmoet ik u spoedig!
Jos Zwanenberg
Directeur/Eigenaar

Showroom

In de sanitair showroom van BadkamerID aan de Schakel 5 te Vught vindt u tal van voorbeeldbadkamers, tegelvloeren en plafonds. De medewerkers van BadkamerID geven u een eerlijk advies als het gaat over het renoveren van uw badkamer of toiletruimte.

Contact:

Tel: 073-6413914
Mail: info@badkamerid.nl

BadkamerID showroom

Aangesloten bij