Profielfoto van BadkamerID

BadkamerID

De Schakel 5, 5261 LL Vught
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 20:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Elke badkamer heeft een eigen identiteit, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, wensen en stijl.

Over BadkamerID

Elke badkamer heeft een eigen identiteit, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, wensen en stijl. Wij bieden u deze complete badkamerideeën!


Badkamers in Brabant


Bij BadkamerID Sanitair & Tegels in Vught stellen we de perfecte badkamer samen voor onze klanten. Juist omdat we het zo belangrijk vinden dat de badkamer past bij u en uw woning nemen we alle tijd om alle wensen door te nemen. Immers een badkamer is zo persoonlijk. In onze moderne ruime badkamer showroom in Vught vlakbij Den Bosch kunt u kwalitatief hoogwaardige badkamers bekijken. Wij hebben vele realistische badkamer opstellingen zodat u inspiratie opdoet voor uw thuissituatie.

Wat maakt BadkamerID in Vught nu zo bijzonder?
In de basis is dat de persoonlijke aandacht die we voor al onze klanten hebben. En het bewijs wordt geleverd door het feit dat we klanten in geheel Brabant hebben. Dus niet alleen in Vught maar ook bijvoorbeeld in ‘s-Hertogenbosch, St Michielsgestel, Boxtel en Veghel. Vanaf het moment dat u binnenkomt gaan we samen aan de slag om de optimale badkamer voor u samen te stellen. Qua badkamerontwerp, badkamerproducten en de wijze van installeren. Immers ieder gezin is uniek dus we worden even uw persoonlijke badkamer architect. En wilt u dat we thuis komen kijken, aarzel niet en maak direct een afspraak.

Een ruime badkamer showroom met de laatste trends
In onze showroom vlakbij het centrum van Vught hebben we voldoende parkeerruimte. We zorgen ervoor dat steeds de laatste trends in onze badkamerwinkel opgenomen zijn. Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. BadkamerID Sanitair & Tegels heeft in de afgelopen jaren badkamers gerealiseerd in o.a. Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Sint-Michielsgestel.

3D impressie en badkamerinstallatie in eigen beheer
BadkamerID staat voor vakmanschap en kwaliteit. Dat merkt u aan de hoge eisen die we stellen aan ons assortiment, de showroom en het advies. Om u een goed beeld van uw nieuwe badkamer te geven ontwerpen we uw nieuwe badkamer met een 3D impressie. Bij de aankoop van uw badkamer is het belangrijk dat deze voldoet aan al uw verwachtingen. En, omdat we met een vast installatieteam werken en we altijd uw contactpersoon zijn kunnen we u garanderen dat de totale badkamer verbouwing soepel verloopt.

Bent u op zoek naar een badkamer in Vught of Den Bosch en omgeving? Laat u verrassen en bezoek onze showroom.

Graag ontmoet ik u spoedig!
Jos Zwanenberg
Directeur/Eigenaar

Showroom

In de sanitair showroom van BadkamerID aan de Schakel 5 te Vught vindt u tal van voorbeeldbadkamers, tegelvloeren en plafonds. De medewerkers van BadkamerID geven u een eerlijk advies als het gaat over het renoveren van uw badkamer of toiletruimte.

Contact:

Tel: 073-6413914
Mail: info@badkamerid.nl

BadkamerID showroom

Aangesloten bij

Artikelen

meest recent

Verwarming

Er zijn verschillende manieren om je badkamer te verwarmen zodat het comfort optimaal is. Een designradiator is een blikvanger in je badkamer. Een handdoekradiator is erg praktisch omdat deze ook je handdoeken verwarmt en droogt. Indien je een nieuwe tegelvloer gaat leggen in je badkamer is een electrische vloerverwarming zeker te overwegen. Een electrische vloerverwarming is snel op temperatuur en is middels een digitale klokthermostaat helemaal op tijd in te stellen. De vloer is altijd lekker warm en de warmte is beter verdeeld. Ook worden er steeds meer electrische radiatoren toegepast in badkamers met een instelbareklokthermostaat. Ook infrarood radiatoren voor zowel de wand als op het plafond zijn mogelijk. Spiegelverwarming zorgt ervoor dat je nooit meer condens hebt op je spiegel.

BadkamerID

BADKAMERMEUBELEN

Met een stijlvol en passend meubel maak je je badkamer helemaal compleet. Bij Badkamer ID wordt tijdens een uitgebreid gesprek een badkamer samengesteld waarin je jezelf helemaal thuis voelt. Een badkamermeubel wordt aangepast aan persoonlijke behoeftes en wensen. Hierbij gaan design en functionaliteit hand in hand om iedere dag weer een bijzondere ervaring te creëren. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design zijn eigenschappen welke erg belangrijk zijn bij het kiezen van een badkamermeubel. In een persoonlijk gesprek met een Badkamer ID adviseur worden verschillende keuzes voorgelegd; een spiegel of spiegelkast, een enkele wastafel of dubbele wastafel, een hoge of lage kast, opbouwkommen of geïntegreerde wastafels. En dan is de materiaalkeuze natuurlijk ook nog van belang. Er zijn tal van materialen en kleuren beschikbaar. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuzes en het samenstellen van een meubel dat perfect bij jou past.

BadkamerID

KRANEN

Ben je op zoek naar een kraan voor de wastafel, douche of bad? De keuze in badkamerkranen is groot; van waterval tot uiterst zuinige modellen en van inbouw tot opvallend aanwezig ontwerp. Een wastafelkraan moet gemakkelijk te bedienen zijn en moet een luxe uitstraling hebben, want kranen zijn tegenwoordig een eyecatcher in uw badkamer. Zo hebben veel fabrikanten in dezelfde stijl als de wastafelkraan ook een douche- en badkraan in het assortiment. Zo is het erg belangrijk om de kraan tijdens de verbouwing van de badkamer een onderdeel van de totale planning en ontwerp te maken.Een kraan moet gemakkelijk te gebruiken zijn, dus het comfort is belangrijk bij de keuze voor de juiste badkamerkraan. Daarnaast moet hij ook bepaalde uitstraling hebben, want de kraan mag tegenwoordig juist erg aanwezig zijn in de badkamer. Dankzij het enorme aanbod is er altijd wel een model te vinden om de badkamer van deze finishing touch te voorzien, passend bij het geheel van uw badkamer.

BadkamerID
Bekijk alle 4 artikelen