string(1) "b"
Profielfoto van Rietveld Openhaarden

Rietveld Openhaarden

Westknollendam 121, 1525 PT Westknollendam

Over ons

Dé openhaarden zaak van Noord-Holland.

Familiebedrijf
Rietveld openhaarden bestaat al sinds 1996. Wij hebben ook een gezellige showroom waar de openhaarden en gaskachels speels en met aparte (eigen ontwerp) ideeën opgesteld staan. Wij hebben een eigen showroom en daarom zijn wij betrouwbaarder dan andere internet sites.

Rietveld openhaarden is een familie bedrijf en is aan huis gevestigd. Wij zijn dus zeer betrokken en wij hebben dus alles in eigen beheer. Wij verkopen u een kachel/openhaard en plaatsen deze dan ook persoonlijk.

Tevens door jaren lange ervaring kunnen wij ook een complete verbouwing realiseren zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij maken vaak een uitbouw, maar tevens de totaal verbouwing inclusief uw openhaard. Kasten op maat maken wij zelf alles onder 1 dak.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl.


Rietveld Openhaarden
Westknollendam 121
1525 PT Westknollendam
T. 075 - 612 09 88
E. info@rietvelden-openhaarden.nl 
I. www.rietveld-openhaarden.nl 

Openingstijden
Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 16:30

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eesn onze website: www.rietveld-openhaarden.nlAangesloten bij