Profielfoto van Poseidon

Poseidon

Bloemendalerweg 1 1382 KB  WEESP

Over ons

De naam Poseidon staat garant voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en design. Een Poseidon waterbed is een investering in jarenlang slaapplezier!

Poseidon

Slaap op water en ervaar het gevoel van totale ontspanning. Een Poseidon waterbed is het meest comfortabele en geavanceerde slaapsysteem dat er bestaat. Jouw droom begint al met het perfect vormende matras en elke beweging die direct door het water wordt gevolgd. Wie kiest voor bewust leven, kiest ook voor bewust ontspannen. Daarbij is de zekerheid die een topmerk kan bieden essentieel. De waterbedden van Poseidon kenmerken zich door perfecte ondersteuning, volledige ontspanning, optimale hygiëne en behaaglijkheid. De diverse modellen en vele accessoires maken het mogelijk een waterbed samen te stellen dat precies voldoet aan jouw kritische eisen en jouw persoonlijke smaak.

Slaapcomfort

Dankzij ruim veertig jaar ervaring en voortdurende technische innovatie is het Poseidon gelukt om het slapen op water te perfectioneren. Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed. Het is dan ook geen wonder dat mensen die eenmaal een waterbed hebben gekocht, nooit meer op een ander type matras willen slapen. Met een waterbed van Poseidon kies je de beste oplossing voor modern en individueel slaapcomfort, namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan jouw persoonlijke slaapgedrag. Het watermatras voegt zich immers naar jouw slaaphouding, in plaats van andersom, zoals bij veel gewone matrassen. De temperatuur van het water is tot op een tiende graad in te stellen, waardoor jouw waterbed in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist heerlijk warm is.

Artikelen

meest recent

Dauphine Waterbed

Scandinavisch slapen op water Een duidelijk bewijs dat een waterbed niet alleen comfortabel maar tegelijk ook mooi kan zijn: de Dauphine. Dit schitterende model biedt meer dan louter slaapcomfort. Het exclusieve design maakt de Dauphine tot een onbetwiste oogappel in uw slaapkamer. Met de Dauphine voldoet Poseidon ook aan de vraag naar bedden met de “look and feel” van een klassieke boxspring. Dit model biedt u de zo geliefde Scandinavische uitstraling, uiteraard compleet met een Boxspring onderbouw en dikke Topper. De Dauphine combineert uitgekiend ligcomfort met oogstrelend design en heeft een prettige in- en uitstaphoogte. Ter completering van het geheel heeft u keuze uit een uitgebreide collectie hoofdeinden met bijpassende bedbank en nachtkastjes.

Poseidon

Atlantic Waterbed

Een eiland van rust en ontspanning... het basis Boxmodel uit de Poseidon collectie. De Atlantic is een ideaal voorbeeld van een eigentijds ontwerp met een degelijke beproefde constructie. Net als de Nocta kan dit model uitstekend vrijstaand worden geplaatst. Het ontwerp met strakke vormgeving maakt dit Boxmodel tot een van de meest populaire waterbedden uit de collectie. Dat is niet voor niets: het smaakvolle design en de bijpassende achterwand (en voetbord) geven het waterbed een moderne, trendy uitstraling en vormt een verrijking van uw slaapkamer

Poseidon

Avanta DLX Waterbed

Nieuw in het leveringsprogramma van Poseidon: de Avanta DLX. Dit sierlijke model is een studie in eenvoud en stijl. Het strakke en moderne design laat zich moeiteloos combineren met alle types Poseidon watermatrassen. De stijlvolle Avanta is werkelijk een sierraad in iedere slaapkamer en staat garant voor een ontspannen, heilzame nachtrust en optimaal comfort. De duurzame en hoogwaardige materialen waarmee de Avanta DLX is gemaakt, maken dit model tot één van de favorieten uit de Poseidon collectie.  De meegeleverde Bamboe hoes is vervaardigd uit antiallergenen en wasbare stoffen en beschikt bovendien over een geavanceerde Hypersoft vulling. Ook aan de aspecten hygiëne en comfort wordt door Poseidon ruim aandacht besteed.

Poseidon

Genica Poseidon

Als u op zoek bent naar een slaapsysteem dat onovertroffen slaapcomfort combineert met schitterend eigentijds design, dan is de Genica het ideale bed voor u. Het attractieve design kenmerkt zich door het fraaie hoofdeinde dat één geheel vormt met de bedombouw. De zeer exclusief vormgegeven aluminium bedpoten completeert het geheel. Dit maakt de Genica in uw slaapkamer een lust voor het oog. Vanzelfsprekend zijn de bedombouw en de achterwand leverbaar in verschillende kleuren, stoffen en dessins.

Poseidon

Nocta Waterbed

De Nocta is weliswaar het basismodel van Poseidon, maar het is een compleet en luxueus uitgevoerd waterbed. De duurzame en hoogwaardige materialen maken een ombouw overbodig, zodat dit waterbed volledig vrijstaand te plaatsen is. Dit softside model is natuurlijk voorzien van de kenmerkende zachte veerkrachtige rand waarop u rustig kunt gaan zitten – en waar u zich niet aan kunt stoten. Het geheel wordt omsloten door een hoogwaardige Bamboe Hypersoft hoes die gemakkelijk afneembaar is om te reinigen. Naast de standaard comforthoogte van 50 cm is de Nocta eveneens leverbaar in een hoogte van 55 cm. De Nocta is leverbaar met verschillende types achterwanden en kan ook uitgevoerd worden met een handig ladeblok dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen en diverse houtkleuren

Poseidon
Bekijk alle 14 artikelen