Profielfoto van Poseidon

Poseidon

Bloemendalerweg 1, 1382 KB WEESP

Over ons

De naam Poseidon staat garant voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en design. Een Poseidon waterbed is een investering in jarenlang slaapplezier!

Poseidon

Slaap op water en ervaar het gevoel van totale ontspanning. Een Poseidon waterbed is het meest comfortabele en geavanceerde slaapsysteem dat er bestaat. Jouw droom begint al met het perfect vormende matras en elke beweging die direct door het water wordt gevolgd. Wie kiest voor bewust leven, kiest ook voor bewust ontspannen. Daarbij is de zekerheid die een topmerk kan bieden essentieel. De waterbedden van Poseidon kenmerken zich door perfecte ondersteuning, volledige ontspanning, optimale hygiëne en behaaglijkheid. De diverse modellen en vele accessoires maken het mogelijk een waterbed samen te stellen dat precies voldoet aan jouw kritische eisen en jouw persoonlijke smaak.

Slaapcomfort

Dankzij ruim veertig jaar ervaring en voortdurende technische innovatie is het Poseidon gelukt om het slapen op water te perfectioneren. Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed. Het is dan ook geen wonder dat mensen die eenmaal een waterbed hebben gekocht, nooit meer op een ander type matras willen slapen. Met een waterbed van Poseidon kies je de beste oplossing voor modern en individueel slaapcomfort, namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan jouw persoonlijke slaapgedrag. Het watermatras voegt zich immers naar jouw slaaphouding, in plaats van andersom, zoals bij veel gewone matrassen. De temperatuur van het water is tot op een tiende graad in te stellen, waardoor jouw waterbed in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist heerlijk warm is.