string(1) "b"
Profielfoto van Open Haarden Centrum Breda

Open Haarden Centrum Breda

Spinveld 31, 4815 HR Breda

Over ons

Een speksteenhaard, een schouw van marmer of kalksteen, een elektrische kachel of gaskachel? De keuze is enorm. En daardoor niet altijd eenvoudig. Investeren in warmte vraagt dan ook om goed advies.

De experts van Open Haarden centrum Breda laten u niet in de kou staan en begeleiden u met deskundig advies. We maken voor u een persoonlijk ontwerp op basis van topmerken en accessoires die garant staan voor veiligheid en duurzaamheid. Zodat ú een verantwoorde keuze kan maken uit de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek. Een keuze waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast advies op maat en levering verzorgen we ook de complete installatie van haard, schouw of houtkachel. Waarbij u kunt vertrouwen op gedegen vakmanschap én uitstekende service. Wij zijn lid van het sfeerverwamingsgilde (SVG) en in het bezit van alle vakdiploma’s.

Het Sfeerverwarmingsgilde: de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00
zondag: 12.00 - 16.00

Meer informatie

Bel 076-522 62 00 of mail naar info@openhaardencentrumbreda.nl
Bezoek ook eens onze website: www.openhaardencentrumbreda.nl.

Aangesloten bij