Partner

Moduleo

Moduleo®, fabrikant van luxe pvc vloeren combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. Met vier verschillende collecties; Moods, Impress, Select en Transform, bieden zij afwerkingen met hout- en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Een strak design, een speels accent, een rustieke atmosfeer of luxueuze setting. Moduleo® verrast met een veelzijdig aanbod aan PVC-vloeren dat ieder interieur tot eyecatcher van formaat maakt.

MEER TONEN
algemene informatie

Moduleo

De ontwerpen imiteren waarheidsgetrouw de fijne patronen en texturen van de natuur. Door te investeren in gepatenteerde technologie om werkelijk unieke vloerbedekkingen te produceren, streeft Moduleo ernaar om zelfs de meest veeleisende klant te inspireren en aan zijn eisen te voldoen. Alle ontwerpen worden gemaakt in een specifiek daarvoor gebouwde ecologische fabriek in België, waardoor de Europese markt snel en efficiënt kan worden beleverd. Je kunt – gesteund door een wereldwijd actieve onderneming, maar met plaatselijke knowhow – je designdromen in alle vertrouwen realiseren, dankzij de standvastige normen en de uitgebreide garanties.

Moduleo® in het buitenland

Moduleo® beschikt op vandaag over verschillende vestigingen in het buitenland: vanuit Duitsland, Engeland, USA, Rusland en Polen worden de lokale markten bespeeld door afdelingen die de eigen markt door en door kennen. 

artikelen

Zelfklevende ondervloer

Moduleo lanceert met Xtrafloor Flex Pro een zelfklevende ondervloer waardoor LVT makkelijk en snel t...

Vinyl Vloer in de slaapkamer

Voor de slaapkamervloer zijn er veel mogelijkheden. Moduleo laat zien dat een hedendaagse luxe vinyl...

Toon alle 13 artikelen
nieuws

Huizen krijgen weer gescheiden ruimtes

30 November 2018

Moduleo pakt stevig uit met LayRed®

08 November 2018
Toon alle 7 nieuwsberichten
collecties
Moduleo heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Nijverheidslaan 29
8580 Avelgem

003256653211RECENSIES
CONTACT
Nijverheidslaan 29
8580 Avelgem

003256653211