Foto: 2017-09/Moduleo meets inside blinds.jpg

Moduleo meets Inside Blinds:

uniek interieuradvies op vt wonen&design beurs

Op zoek naar inspirerende interieurtrends, verrassende collecties en creatieve designideeën? Het grootste woonevenement van Nederland windt er alvast geen doekjes om: de belangrijkste merken, experts, nieuwste designs en meest verrassende nieuwe producten passeren er de revue. Het meest gekende en leukste woonevent van Nederland vindt plaats van 3 t/m 8 oktober in Amsterdam RAI. Gordijnenspecialist Inside Blinds en vloerbekleder Moduleo zullen er samen een totaalconcept aanbieden aan de bezoeker. “Een symbiose die tegemoet komt aan de meerwaardezoeker: interieurliefhebbers op zoek naar integraal stijladvies”, duidt Arnoud Van Ravensberg, country director Moduleo Nederland,

Het beste van twee werelden
De afgelopen jaren was Moduleo al aanwezig op de beurs op de stand van “Woninginrichting-aanhuis.nl”. Dit jaar is gekozen om samen te werken met een andere Belgische fabrikant, namelijk INSIDE Blinds. Twee verschillende innovatieve merken brengen hun kennis en expertise samen tot een congruent geheel. Via de stylisten van Woninginrichting-aanhuis.nl kunnen bezoekers stijladvies op maat verkrijgen om hun vloeren en raamdecoratie beter op elkaar af te stemmen.

Een tipje van de sluier ter inspiratie: de trend van botanicals is dit jaar helemaal terug. In de nieuwe Moduleo collectie zijn er enkele houtsoorten die hier feilloos op inspelen. In combinatie met withouten gordijnluiken wordt een passend interieurkader gecreëerd.

Inspiratie voor lifestyle via smart concept
“Je kunt naar de vt wonen&design beurs komen om inspiratie op te doen voor je interieur. Dit keer kun je komen kijken naar wat er nog niet gemaakt wordt”, waarmee Arnoud de aandacht wil vestigen op de nieuwe premium design collectie van Moduleo “Express by Impress”. De in 2014 gelanceerde Impress collectie wordt hiermee naar een hoger niveau getild. State-of-the-art technologie zorgt er immers voor dat er met haarfijne precisie wordt gesneden in het vinylrapport, waardoor repetitieve patronen tot een minimum worden herleid. Dit geavanceerde procedé leidt tot een uniek, creatief en op maat afgewerkt product dat is afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van de klant. Verder komt de nieuwe Transformcollectie aan bod, waarbij de focus ligt op ‘shades of grey’ in nieuwe kleuren en op het nieuwe XL formaat. Ook de creatieve studio van Moduleo Moods met haar eindeloze legpatronen zijn een blijvende bron van inspiratie voor zowel commerciële als residentiële projecten.

“We proberen trends te begrijpen die zich aan het ontwikkelen zijn en houden de vinger aan de pols op de interieurmarkt. Voor diverse consumenten, klanten, evenals de vakman en de interieurarchitect moet de Inside beursstand dé vitrine zijn voor innovatieve producten”, voegt Arnoud toe. Deze ‘smart concept’ aanpak op een beperkte oppervlakte, laat bezoekers dan ook toe om met talloze producten kennis te maken en deskundig advies te krijgen in no time.

Voor interieurs met persoonlijkheid
Op deze editie van de vt wonen&design beurs breken Inside en Moduleo een lans voor persoonlijke stijl. Beiden willen immers een bron van inspiratie en kennis voor hun huidige en toekomstige projecten etaleren. Door het gigantische aanbod is het soms moeilijk voor de eindconsument om het bos door de bomen te zien. Tegelijkertijd zijn consumenten kritischer geworden en beter geïnformeerd. Vandaar dat Inside en Moduleo zich inzetten voor een individuele aanpak voor elk interieur. Voor geïnteresseerde consumenten worden er permanent door de stylisten interieuradviezen gegeven en Moduleo en Inside hebben samen een leuke goodybag samengesteld. Dit beursoptreden is namens alle Moduleo dealers.

Reacties