string(1) "a"

Moduleo pakt stevig uit met LayRed®

Moduleo introduceert haar allernieuwste ontwikkeling op het gebied van vloeren.

LayRed is de nieuwste innovatie van Moduleo: een rigide en renovatievriendelijke PVC vloer, supersterk en toch aangenaam zacht en stil. De gepatenteerde meerlaagse designvloer met opvallend rood accent – vandaar de naam – staat zelfs in extreme omstandigheden zijn mannetje.

Een renovatievriendelijke vloer ontwikkelen zonder het zachte gevoel en de geluiddempende eigenschappen waarvoor PVC vloeren bekend zijn te verliezen, dat was de uitdaging. Met LayRed verenigt Moduleo luxe design, buitengewoon comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product. LayRed voldoet zo niet alleen aan de verwachtingen, de rigide vloer tackelt meteen ook de uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen en renoveren van een huis. Aan de basis ligt dan 2 jaar intensieve research en de meest unieke gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het hoofdkantoor in Avelgem, België.

Oneffen ondervloeren zijn zo’n uitdaging. LayRed is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Dit maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten.

Moduleo

Een LayRed-klikvloer vervormt ook niet onder invloed van schommelingen in temperatuur en voelt zich dus thuis in zonneportalen en ruimtes met grote ramen waar de temperatuur sterk kan verschillen. De planken en tegels zijn bovendien volledig waterdicht, zo is LayRed geschikt voor elke ruimte in huis, van woonkamers tot keukens, van slaap- tot badkamers.

LayRed is sterk zonder dat er aan comfort wordt ingeboet. De akoestische laag reduceert het loopgeluid tot een absoluut minimum – LayRed is meteen de stilste vloer in het rigide vloerensegment – en zorgt er daarnaast voor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt onder de voeten.

Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen hakken en meubelpoten. De enige indruk die achterblijft is het design. De LayRed-collectie bestaat uit 7 realistische hout- en steendesigns met 26 natuurlijke kleuren.

LayRed valt echt op. Niet alleen met sterke features en stevige kwaliteitsgaranties. Ook met de rode achterkant van de planken en tegels, niemand die het ziet eens de klikvloer geïnstalleerd is, maar wel een leuk verhaal om te vertellen, toch?

Bekijk via onderstaande links 2 filmpjes:
https://youtu.be/JrkEDnUx8OQ
https://www.youtube.com/watch?v=YYd0jhd9oqc

Meer van Moduleo
Reacties
Anderen bekeken ook