Foto: Moduleo

Huizen krijgen weer gescheiden ruimtes

Iedere functionele ruimte zijn eigen vloer

Uit trendonderzoek is gebleken dat er een trend te signaleren valt waarbij de architectonische gegevens van een huis leidend zijn bij de inrichting en aankleding van de ruimte. De tuinkamer en keuken mag weer worden afgesloten, niet met kleine gesloten deuren maar mooie industriële glazen en stalen deuren. Ook kamers ensuite worden weer in ere hersteld. Deze verschillende ruimtes nodigen uit om ook voor verschillende vloerbekledingen te kiezen. Met de collectie pvc vloeren van Moduleo kunnen de vloeren perfect op elkaar worden afgestemd en tegelijk een hele verschillende look en uitstraling creëren.

Moduleo® MOODS© maakt gebruik van tal van innovatieve geometrische dessins uit bestaande collecties (Transform en Impress) die onderling te combineren zijn, maar ook met de standaard Moduleo® formaten. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk en bepaal je meer dan ooit zelf de uitstraling van de ruimte, van uiterst speels tot strak-modern of traditioneel. Het grote voordeel is dat je op een speelse manier verschillende zones in de ruimte kan afbakenen. In deze ‘zoning’ of ‘interior landscaping’ is MOODS© een onbetwiste trendsetter

De creatieve vloeren uit de Moduleo® MOODS© geven een compleet nieuwe manier om verschillende sferen te creëren dankzij de mix van traditionele met abstracte, verrassende en niet-alledaagse formaten. Variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt, van zeshoek tot driehoek en ruit. Omdat alles met elkaar gecombineerd kan worden, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Niet alleen de verschillende vormen maar ook de verschillende afwerkingen zoals hout- of steensoorten en diverse kleuren kunnen voor een interessante en persoonlijke vloer zorgen.

Een PVC vloer van Moduleo voelt aangenaam en warm aan, is geluiddempend, bestand tegen krassen en vlekken, hij is waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Meer informatie: www.moduleomoods.com / info@moduleo.nl

Reacties