WOCA Spraymop

De WOCA Spraymop maakt het schoonmaken van vloeren gemakkelijk en snel. Het praktische ontwerp zorgt het voor het zacht reinigen van alle soorten houten vloeren. Kijk hoe het werkt.

Getest door:

Even voorstellen...

Wij hebben thuis een houten vloer in de woonkamer. Erg mooi, maar ik heb wel gemerkt dat je deze vloer goed en regelmatig moet dweilen wil je hem ook echt mooi houden. Tot nu doe ik dat met een 'gewone' en een relatief goedkope olievloer reiniger. Ik was dan ook erg benieuwd toen ik hoorde dat ik deze spraymop van WOCA mag testen. Aan de hand van de filmpjes lijkt het me een heel handig systeem. Ik ben benieuwd naar de praktijk!

Het eerste gebruik

Zodra je de spraymop uit de doos haalt, ziet het er allemaal heel simpel uit. De steel klik je in elkaar en je systeem is klaar. Verder zit er een fles bij, waar je de zeep en water in kunt doen, en een dweil. Deze fles zet je vervolgens ondersteboven in de spraymop. Dit wijst zich vanzelf. Ook zitten er twee proefverpakkingen WOCA zeep bij. Hiermee kun je twee keer je vloer dweilen (dat lukt bij ons in ieder geval).

Werkt heel eenvoudig

De spraymop werkt heel eenvoudig; je vult de fles met water en zeep. Via de hendel op het handvat kun je gemakkelijk de substantie uit de fles over de vloer spuiten. Vervolgens ga je hier met de dweil overheen. Zo is dweilen echt een fluitje van een cent.

Mooi resultaat

Ik heb nu een aantal keer mijn vloer op deze manier gedweild en ben erg tevreden over het resultaat. De vloer blijft echt een stuk mooier (en beter op kleur) dan voorheen. Doordat het resultaat zo goed is, gaan we ook proberen regelmatiger de vloer te dweilen, hij blijft namelijk erg mooi zo! En het dweilen zelf is helemaal niet vervelend als het zo simpel gaat. Na het dweilen moet je de fles even omspoelen en met alleen water in de fles nog even een keer goed spuiten met de spraymop zodat al het zeep ook uit het systeem is.

Conclusie

Ik ben blij verrast met deze spraymop, wat een handig en gemakkelijk systeem. Dweilen is zo wel heel eenvoudig geworden. Niets dan complimenten, mijn houten vloer blijft echt superschoon!

.....
Reacties