Partner

Meijer Tegels & Sanitair

Meijer tegels en sanitair een begrip in de regio en ver daarbuiten. U bent welkom in onze showroom voor een goed advies en een vrijblijvend 3D ontwerp.

Website
algemene informatie

Kom langs in de mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland!

Op 3000m2 showroom vindt u 45 verschillende badkamer opstellingen en een groot vloertegel assortiment.

Onder andere Hansgrohe, Hotbath, Venis en Casalgrande Padana zijn een aantal van onze topmerken. Daarnaast hebben wij het grootste assortiment keramisch parket van de Benelux.

Aan de hand van een 3D ontwerp stellen wij met u de badkamer van uw dromen samen.

Nieuw is ons House of Venis, Venis is een trendsetter op het gebied van keramische tegels. In ons House of Venis vind u de nieuwste tegel designs voor alle ruimtes in het huis. Of u nou tegels zoekt voor de badkamer of bijvoorbeeld een keramisch parket vloer in de slaapkamer, alles is mogelijk!

In onze discount afdeling ruimen wij de oude collecties tegels en sanitair op om weer plaats te maken voor nieuwe trends, van badkamermeubel tot wandcloset en tegels.

Wilt u direct online uw tegels bestellen? Kijk in onze Meijer webshop voor de grootste online tegelcollectie van Nederland! Wij leveren de meeste tegels uit voorraad, hierdoor kunnen wij snel leveren en u gratis een monster toesturen.

kraan

 

artikelen

Keramisch parket

Wij hebben de grootste keramisch parket collectie van de Benelux!

collecties
Meijer Tegels & Sanitair heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Haverstraat 70
2153 GB Nieuw-Vennep

06-51841896RECENSIES
CONTACT
Haverstraat 70
2153 GB Nieuw-Vennep

06-51841896