Profielfoto van M line

M line

Linie 27, 5405 AR Uden

Over ons

M line is leverancier van hoogwaardige matrassen kussens en slaapsystemen.

Dankzij voortdurende innovatie presteren M line producten uitstekend op belangrijke onderdelen van het slapen, zoals: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie. M line matrassen hebben bovendien 10 jaar garantie, 100 omruilgarantie en worden aanbevolen door vele topsporters en fysiotherapeuten.

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

Door de ultieme drukverlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M line dieper en draait u minder. Slaapsystemen van M line staan garant voor een goede mobiliteit en uitstekende ventilatie. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.

Met M line producten haalt u kwaliteit in huis. M line producten worden met zorg gemaakt en dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M line producten gegarandeerd. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en öko-tex gecertificeerd. Dit betekent  dat u 10 jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen*. Daarnaast biedt M line vanaf heden 100 dagen omruilgarantie op haar matrassen, zodat u zelf het comfort kunt testen.

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een M line matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. U bent verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne. Zó haalt u het maximale uit de nacht.

Ook alle M line kussens zijn gemaakt van het revolutionair visco-elastisch M line materiaal. De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.

Veel topsporters slapen op een bed van M line en hebben zich ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar dit is ook in de zorg een groot aandachtspunt. Een goede slaaphouding, door de optimale drukverlaging van M line, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen gebruik maken van M line matrassen en hoofdkussens.

M line. Sleep well. Move Better

www.mline.nl

Verkooppunten

Voor verkooppunten klik hier.  

Aangesloten bij

Dealers

laatst toegevoegd
Woontex slaapcomfort's profielfoto

Woontex slaapcomfort

Slaapwel's profielfoto

Slaapwel

City Bed IJsselstein's profielfoto

City Bed IJsselstein

Beter Bed Outlet Eindhoven Ekkersrijt's profielfoto

Beter Bed Outlet Eindhoven Ekkersrijt

Beter Bed Amersfoort's profielfoto

Beter Bed Amersfoort

Beter Bed Zwolle's profielfoto

Beter Bed Zwolle

Beter Bed Amsterdam Zuid-Oost's profielfoto

Beter Bed Amsterdam Zuid-Oost

Ontdek de 92 dealers