Foto: M_line

Bijzondere EK-levering Nederlands Elftal

Aan de matrassen gaat het niet liggen.

19 Juni 2024

De KNVB heeft samen met Official Sleep Supporter M line ervoor gezorgd dat tijdens het EK alle spelers en staf in Wolfsburg op hun eigen M line-matras slapen. Er gaan tientallen matrassen en kussens naar ons buurland. M line stond middels een Mixed Reality Video stil bij deze bijzondere levering. De video heeft inmiddels meer dan 1 miljoen views op Instagram. 

Deze video is, in samenwerking met Golazo Brands (voorheen Triple Double), ontwikkeld door Mitsi. In de video laat M line op een bijzondere manier zien dat er, speciaal voor de spelers van het Nederlands Elftal, persoonlijk slaapcomfort naar Duitsland wordt gebracht. M line is sinds 2019 Official Sleep Supporter van de KNVB. 


Topprestaties

“We zijn verheugd dat we het slaapcomfort van het Nederlands Elftal mogen verzorgen om topprestaties te kunnen leveren tijdens dit EK. Middels deze Mixed Reality uiting kunnen we op een interessante manier tastbaar maken wat we als Official Sleep Supporter voor het Nederlands Elftal betekenen.”, aldus Pierre van Bergen, sportmarketeer bij M line.

Meer van M line
Reacties