Foto: AR-boxspring

M line lanceert augmented reality-functie in boxspring configuratoren

M line, een toonaangevend merk in hoogwaardige matrassen en slaapsystemen, introduceert met trots een revolutionaire toevoeging aan hun 3D-boxspring configurator.

23 Juni 2023

Het bedrijf heeft augmented reality (AR) technologie geïntegreerd, waarmee klanten hun gepersonaliseerde boxspring virtueel kunnen plaatsen in de slaapkamer. 

Innovatie

"Met onze nieuwe augmented reality-optie willen we het koopproces voor onze klanten vereenvoudigen en verrijken", aldus Dennis Touw, e-commerce manager van M line. "Het is vaak moeilijk voor klanten om zich voor te stellen hoe een boxspring eruit zal zien in hun eigen slaapkamer. Met behulp van augmented reality kunnen ze nu met een paar eenvoudige stappen een virtuele weergave van hun gewenste boxspring in hun eigen omgeving ervaren. Dit zorgt voor meer vertrouwen bij het maken van hun aankoopbeslissing en vermindert het risico op teleurstelling."

De AR-optie van M line is beschikbaar via de officiële M line website en kan worden gebruikt op smartphones en tablets die compatibel zijn met de AR-technologie. Klanten kunnen de configurator openen, hun gewenste boxspring selecteren en vervolgens de AR-modus activeren. Door de camera van hun apparaat op hun slaapkamer te richten, kunnen ze het virtuele model van de boxspring in realtime bekijken en positioneren.

M line blijft zich inzetten voor innovatie en het verbeteren van de klantbeleving. Met de toevoeging van augmented reality aan hun 3D-boxspring configuratoren zet het bedrijf een nieuwe stap in de richting van een meer gepersonaliseerde en meeslepende ervaring voor hun klanten.  Dit innovatieve karakter komt ook terug in de samenwerking die M line met topsporters heeft. Hoe beter de slaap, hoe groter het effect. Het matrasmerk is daarom ook Official Sleep Supplier van NOC*NSF, Team Jumbo-Visma, Ajax en de KNVB.

 Meer weten ?

Meer van M line
Reacties