De M LINE tijdloze boxspring met luxe uitstraling

Combineer het tijdloze frame met een robuust hoofdbord voor een eigentijdse uitstraling. Met stevige materialen en detail voor afwerking vormt hij de perfecte basis voor jouw nachtrust.

DE M LINE SUPREME BOXSPRING VOOR EEN PERFECTE NACHT

De M line Supreme boxspring biedt een 7-zones pocketvering die naadloos aansluit op de opbouw van de M line matrassen. Samen vormen ze een team dat zich richt op optimale drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Met de M line Supreme kies je voor een slaapervaring van topkwaliteit.

KENMERKEN VAN DE M LINE SUPREME BOXSPRING

De M line Supreme boxspring is verkrijgbaar in een vlakke uitvoering of elektrisch verstelbaar tegen een meerprijs van €750,- voor een eenpersoons boxspring en €1.500,- voor een tweepersoons boxspring. De elektrisch verstelbare boxspring biedt verstelling bij de rug en knieën, eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de ingebouwde 3D anti-slip mat blijft je matras op zijn plaats.

PERSONALISEER JE ONTWERP

Maak jouw eigen M line Supreme samen en creëer een slaapkamer die perfect bij jou past. Een ruimte die net zo uniek is als jijzelf. Kies uit een scala aan levendige kleuren, stijlvolle hoofdborden en moderne poten om je eigen persoonlijke touch toe te voegen. Elke maat is beschikbaar in diverse stofgroepen en kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende hoofdborden en potensets. Voor een luxe uitstraling kun je ook gaan voor een soft of firm gestoffeerd matras.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs een van onze verkooppunten. Uiteraard kun je ons ook volgen op de diverse social media kanalen.