Profielfoto van Loomans Sfeerverwarming

Loomans Sfeerverwarming

Leemkuil 13C, 5626 EA Eindhoven
maandag
Gesloten
dinsdag
11:00 - 17:30
woensdag
11:00 - 17:30
donderdag
11:00 - 17:30
vrijdag
11:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Op zoek naar een haard of kachel? Laat u door Loomans inspireren met onze prachtige collectie haarden, kachels en schouwen van de beste merken!

Loomans Sfeerverwarming
Vuur is zo oud als de mensheid. Het geeft ons warmte en gezelligheid. Met een kachel of open haard haalt u die sfeer in huis. Een moment van rust in een druk leven. Tijdens alle jaargetijden is de behoefte aan warmte groot. Als deze niet door de natuur wordt geleverd kan Loomans u een helpende hand bieden. Warmte ook in het teken van sfeer en gezelligheid.
Veel van onze klanten hebben ervaren dat een kachel of open haard die belangrijke sfeer kan brengen in hun interieur. Naast hout, is gas op dit moment een fraai alternatief, want naast het bieden van gemak is een gashaard of een gaskachel ook uitermate veilig en zeer milieuvriendelijk.

Naast gas zijn kachels & open haarden op elektriciteit een goed alternatief voor appartementen en voor die plaatsen waar geen enkele afvoer mogelijk is.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

Onze Missie:
Wij brengen, op inspirerende en betaalbare wijze, sfeer en warmte in uw leven, met een unieke collectie kachels en haarden. Wij creëren een thuisgevoel en doen dit met passie voor kwaliteit en service voor u, als tevreden klant.

Loomans Sfeerverwarming

Meer informatie
Voor meer informatie en foto's bezoek ook eens onze website : www.loomans.com .

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Altech - Barbas - Bellfires - Charlton & Jenrick - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Easyhaarden - Element4 - Faber - Fair Fires - Heatconnect - JAcobus - Jolly Mec - Jydepejsen - Jøtul - Kalfire - Nestor Martin - Olsberg - Scan - Spartherm - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 25 merken