Acties bij Loomans

Zoek je naar dat extra beetje sfeer voor in huis? Of wil je kunnen genieten van een haardvuur tijdens de avonden in jouw tuin?

17 April 2020

Dan ben je bij Loomans Haarden en Kachels aan het juiste adres. Wij hebben weer verschillende kachels en haarden in de aanbieding. Neem gerust een kijkje of er voor jou iets tussen zit.

Voor elk budget

De kou trekt langzaam weg uit ons land en maakt ruimte voor het voorjaar. Dit is het ideale moment om een haard of kachel voordelig aan te schaffen voor de avonden die je met vrienden of familie wilt doorbrengen. In onze aanbiedingen vind je haarden voor elk budget. Hierdoor is bij Loomans iedereen in staat een hoogwaardig product te kunnen kopen tegen een voordelige prijs. Je profiteert hiervan alleen bij Loomans Haarden en Kachels.

Binnen en buiten

Loomans heeft haarden en kachels voor zowel binnen als buitengebruik. Wij bieden je een brede selectie mogelijkheden, zodat je altijd bent verzekerd van iets wat bij jouw omgeving past. Heb je een modern of klassiek interieur? Je vindt je haard of kachel tegen een voordelige prijs bij ons in de voorraad. Ben je niet helemaal zeker van wat het beste bij jou past? Vraag dan onze specialisten om advies. Zij staan te allen tijden voor jou klaar om jou te voorzien van vakkundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis.

Interesse in een haard of kachel?

Heb je interesse in een voordelige haard of kachel? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen. Hier vind je al onze kwaliteitsproducten, tegen een lage prijs. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je altijd contact opnemen. De medewerkers staan je graag te woord.

Reacties