Profielfoto van Loomans Sfeerverwarming
Loomans Sfeerverwarming
Leemkuil 13C, 5626 EA Eindhoven
maandag
Gesloten
dinsdag
11:00 - 17:30
woensdag
11:00 - 17:30
donderdag
11:00 - 17:30
vrijdag
11:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Kal-fire by Loomans

De Kal-fire Fairo Eco-prestige gesloten gashaard brengt warmte en sfeer in uw leven middels het levendige vlammenspel en realistische vuurbeeld.

De Kal-fire Fairo eECO-prestige 3-zijdig

Kal-fire Fairo ECO-prestige

Het driezijdig model van de Kal-fire Fairo ECO-prestige gashaard bestaat aan de drie zijden uit kaderloos glas. Het vuur wordt dus enkel en alleen door glas omgeven, zodat de belangstelling volledig gaat naar waar die hoort: u ziet uitsluitend vlammen, vlammen en nog eens vlammen. De optionele ledverlichting (hybride functie) zorgt voor een sfeervol gloedbed. De ECO-prestige beschikt over alle bijzondere eigenschappen en technieken van de Fairo ECO-line.


40% minder gasverbruik

Naast de 8 'normale' gasstanden heeft de Kal-fire Fairo Eco-prestige een extra ECO-stand. Door de elektronische gasklep wordt in deze stand afwisselend iets meer of iets minder gas naar de haard aangevoerd, wat een levendig vlammenspel oplevert met mooi opflakkerend vuur. Niet alleen vormt dit een prachtig schouwspel, ook ligt het gasverbruik en de warmte maar liefst 40% lager dan bij de hoogste stand, die voorheen gebruikt werd voor dergelijke realistische vlammen. Zo wordt het dus mogelijk om zelfs bij een lagere stand met minder warmte te genieten van een sfeervol vlammenbeeld.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.loomans.com of bel voor een afspraak met 040 212 4393