string(1) "b"
Profielfoto van Kooloos Zonwering

Kooloos Zonwering

De Kronkels 20, 3752 LM Bunschoten-Spakenburg

Over ons

Ons bedrijf is in 1989 opgericht door Theo Kooloos en het bedrijf vestigde zich in Barneveld.

Wie we zijn

Ons bedrijf is in 1989 opgericht door Theo Kooloos en het bedrijf vestigde zich in Barneveld.
Door de jaren heen groeide het bedrijf gestaag en na een aantal uitbreidingen verhuisde het bedrijf in 2007 binnen Barneveld naar een groter pand, een voormalig bouwmarkt, waar definitief uiting werd gegeven in de showroom aan opkomende trends op het gebied van outdoor living en het buitenleven door conceptmatig de producten op een zeer fraaie wijze te presenteren.

Met name producten zoals terrasoverkappingen, veranda’s, glazen schuifwanden, balkonbeglazing werden toegevoegd aan het al brede assortiment bestaande uit alle vormen van binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en rolluiken. Eind 2008 werd er een 2e vestiging gestart in Bunschoten-Spakenburg met eenzelfde uitstraling en kwaliteit als in Barneveld. Ondanks de economische crisisjaren wist deze vestiging zich een behoorlijk marktaandeel te verwerven in de regio. Dat elke medaille een keerzijde heeft, werd pijnlijk duidelijk toen door economische tegenwind de vestiging in Barneveld in het voorjaar van 2012 noodgedwongen gesloten moest worden. Ondanks het sluiten van deze vestiging heeft de naam “Kooloos” nog altijd een goede naam en faam binnen de regio en weten de klanten het vakmanschap enorm te waarderen. Kooloos is een echt familiebedrijf die de klant nog echt centraal stelt, meedenkt in oplossingen en kwalitatief perfect werk aflevert.
Met de komst van nieuwe producten binnen ons assortiment is de naam van het bedrijf aangepast naar Kooloos Zon & Huis. De aanvulling “Zon & Huis” dekt de “lading” veel beter, want het is niet alleen zonwering wat de klok slaat. Door de jaren heen waren er al diverse producten bij gekomen, zoals u op onze website kunt zien.

Het hele team van Kooloos Zon & Huis staat voor u klaar, en u bent van harte welkom in onze fraaie showroom aan De Kronkels 20 te Bunschoten-Spakenburg!

Ons doel

Iedereen houdt van de zon, zelfs de mensen die de kou beter verdragen dan hitte vinden het gezellig als daar een zonnetje bij schijnt.
Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar de meeste mensen vinden het heerlijk als de zon schijnt. Mensen worden blij van de zon, waarom heeft de zon deze uitwerking op ons? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zonlicht een directe invloed heeft op ons hormoonstelsel want ons lichaam maakt namelijk endorfine aan, dit wordt ook wel eens het ‘gelukshormoon’ genoemd.
Maar de zon heeft ook negatieve kanten, overdaad schaadt namelijk. De zon is een enorm krachtige energiebron die bij tijd en wijle ook getemperd moet worden.
Kooloos Zon & Huis is in staat om met een scala aan producten een maatwerk oplossing te bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wat kunnen we voor u doen

Met Kooloos Zon & Huis treft u een gedegen familiebedrijf wat al ruim 20 jaar garant staat voor maatwerk in wooncomfort. Ons goed opgeleid personeel staat garant voor professioneel opmeten en monteren. Service en garantie staan hoog in het vaandel. Bewijs hiervan is wel het lidmaatschap van brancheorganisatie Romazo, die de klant veel voordelen biedt. In onze fraaie showroom in Bunschoten-Spakenburg gaan beleving en emotie perfect samen met kwaliteit en functionaliteit. Kom vrijblijvend langs en informeer naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Kooloos Zon & Huis is een gedegen familiebedrijf en staat al ruim 20 jaar garant voor maatwerk.

Service en garantie

Service en garantie staan hoog in het vaandel. Bewijs hiervan is wel het lidmaatschap van brancheorganisatie Romazo.

Professioneel personeel

Ons goed opgeleid personeel staat garant voor professioneel opmeten en monteren.

Contact

Ons adres


De Kronkels 20
3752 LM, Bunschoten
Telefoon: 033 – 299 99 22
Email: info@koolooszonenhuis.nl


Openingstijden


Maandag: 13.00 – 17.30 uur *
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur *
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur *
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur *
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur *
Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur
* ‘s middags van 12.00 – 13.00 gesloten i.v.m. lunchpauze

Aangesloten bij